E
Ewcia81
Gość
ide popatrzec an nasza klase,,moze ktos sie znalazł nowy,bo założyłąm moją klasę,hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was Kochane Mamusie ;-)!!Wczoraj pisalam z Buziaczkiem mówiłam jej żeby się odezwała od czasu do czasu na tym wątku ale chyba nic nie pisała???
Nom iwonka my cąły czas pełną parą starania,ale jak to sie starac jak czlowiek męża w domu nie ma,,chyba musi mi pelmniki w mailu albo smsem wysyłać,,hehehEwcia ja tez zalozylam swoja klase i nawet watek na forum nowy i teraz tylko czekac i czekac,choc widze marne sznase...a jesli chodzi o @ to ostatnio chyba mialas opozniona wiec i owu tez wiec moze i jest sznasa jeszcze w tym cyklu jak sie wszystko przesunelo![]()