reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia ja tez zalozylam swoja klase i nawet watek na forum nowy i teraz tylko czekac i czekac,choc widze marne sznase...a jesli chodzi o @ to ostatnio chyba mialas opozniona wiec i owu tez wiec moze i jest sznasa jeszcze w tym cyklu jak sie wszystko przesunelo:)

Wczoraj pisalam z Buziaczkiem mówiłam jej żeby się odezwała od czasu do czasu na tym wątku ale chyba nic nie pisała???
Witam Was Kochane Mamusie ;-)!!
Pewnie o Mnie juz zapomnialyscie :zawstydzona/y:nie dziwie sie ...bardzo dawno dawno sie tu nie odzywalam szczerez to Was podgladam,:happy2: ale u Was taki ruch ze ho ho:szok::szok::szok: boje sie odzywac,i tak pewnie nawet byscie nie zauwazyly he he ze cos napisalam:rofl2:...mialam juz nie raz cos napisac ale nie nadaze,nam odpisywaniem i czytaniem..jeszcze teraz gdy Moja Coreczka z dnia na dzien coraz wieksza jest :happy2:i zaczyna terroryzowac :-D Jak sie urodzila to spala i jadla a teraz gdy juz ma miesiaczek(ale ten czas leci co nie :tak:)otwiera szeroko oczka, rzadko spi w dzien:sorry2: :tak:potrafi nie spac caly dzien tylko przygladac sie wszystkiemu zaczepiac MNie, probowac gaworzyc i piszczec:happy2:noi terroryzowac zeby ja nosic na raczkach lub gadac do Niej - tak mija Mi kazdy dzien:tak::-D!Noi spacerki na ktorych ladnie spi. ogolnie rosnie zdrowo i bardzo szybko z dnia na dzien jest inna :rofl2:ma wilekie pyzki:-) Nie mam z Nia raczej zadnych problemow,nie ma kolek ani problemow z baczkami czy kupka, wprowadzilam jej herbatke koperkowa nie sprzeciwiala sie zbyt dlugo przed jej piciem . samkuje jej :tak:...My jako rodzice czujemy sie dobrze, jestesmy ogromnie szczesliwi dzieki tej kruszynce, nocki przesypia ladnie budzie sie co 3-4godziny na jedzenie i pieluszke...czasem jej sie zdarzy nie spac ale to bardzo rzadko, ostatnio miala kilka takich nocek nie przespanych..ale jak patrze na nia i w jej oczeta przesliczne to odrazu jestem wypoczeta:-) Ok dobra zmykam bo sie strasznie rozpisalam ....:zawstydzona/y::-);-) pozdrawiam wybaczcie ze nie odpisuje ...no ale brak czasu i wasze tempo...:happy2:
no to chyba tyle

Ewcia ja tez zalozylam swoja klase i nawet watek na forum nowy i teraz tylko czekac i czekac,choc widze marne sznase...a jesli chodzi o @ to ostatnio chyba mialas opozniona wiec i owu tez wiec moze i jest sznasa jeszcze w tym cyklu jak sie wszystko przesunelo:)
Nom iwonka my cąły czas pełną parą starania,ale jak to sie starac jak czlowiek męża w domu nie ma,,chyba musi mi pelmniki w mailu albo smsem wysyłać,,heheh
Ale myśle,ze uda nam sie coś zmajstrowac w ciągu roku,,bo tak bym chciala,,zajść w ciąże przed końcem umowe...jakoś napóźniej w maju...

NO hellloł Buziaczku...
Witaj,fajnie,ze sie odezwałaś,super,ze małą rośnie,,wklej nam foteczke...albo zerkne na inne watki,bo tam pewnie jest niunka na fotkach...super,ze rośnie i daje znak o sobie mamusi,,,,koniec spania,,a siuperr masz....buziaczki dla blaneczkiiiii i8 mamusiii:-):tak:

Witam! Moje maluchy już od dłuższego czasu śpią. Musiałam blokowac komputer bo mój mały informatyk się dorwał i mi trochę namieszał. Już mu założyłam osobne konto, żeby mógł sobie grac ale się gdzieś wpakował iwyłączył mi program antywirusowy. A ja nie mogłam tego odnaleśc:zawstydzona/y: Jeszcze trochę to on będzie wiedzieał więcej niż ja:zawstydzona/y:

Dobry wieczór kochane Mamusie :-)
Jak wam wczoraj pisałam o moim piesku co mi uciekł to nie było go cała noc :wściekła/y::szok:I dzis rano zawitał do domu w takim stanie ze od razu musialam z nim jechac do weterynarza :-(Prawdopodobnie został przez kogos skopany:wściekła/y: ma całe ucho zakrwawione i dowiedziałam sie ze gdybym sie dzis nie zjawiła to mogłabym sie pozegnac z nim bo dostałvby krwotoku:-(A naprawde jest jak członek rodziny bardzo mi pomógł po smierci mojego ojca miałam wtedy 17 lat jak go wziełam ze schroniska i jest juz ze mna 7 lat Nawet nie wiecie jaka miłościa nas dazy a gdyby nie on to wtedy napewno niewychodziłabym na spacery co mi duzo dało Śmierc mojego ojca to niebył przypadek to było samobójstwo i dlatego choc trudno mi o tym pisac to teraz wiem ze jak sie na własnej skorze tego wszystkiego nie przezyje to ludzie i tak beda cie traktować jak bys była trędowata i twoja rodzine wiem bo przezyłam to sama i jeszcze jest wielki znak zapytania dlaczego to zrobił bo przeciez mieli miec w czerwcu 25 lat po slubie (moi rodzice) nie mieli zadnych długów itd.I jeszcze jedno moja mama 14 lutego dostała od Ojca walentynke która ma do teraz i tam było napisane Pamietaj zawsze bede cie kochał mimo wszystko :-:)-:)-(Wszyscy przezylismy załamanie nerwowe ale najgorzej moja mama i to nie jest prawda ze czas goi rany tylko trzeba nauczyc sie z tym wszystkim zyc dalej co jest naprawde trudno :confused:

reklama
ja wklejam tylko na zamkniety watek z mamy z uk :tak:wrazie bezpieczenstwa przed -pedofilami:zawstydzona/y::tak:, stare zdjecia Blani sa na lipcowym watku.ale przestalam tam wklejac...b:tak:o teraz sie tak o tym slyszy i wole wiedziec kto je oglada , a na ogolnych watkach wszyscy moga czytac i patzrec a na zamknietym niieee:sorry2::happy2:
Dziekuje za buziole ...Blanka tez caluje:happy2::elvis: prosze special dla was :tak:

Do góry