reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

siedze sobie i siedze hubert juz zjadl i tez sobie siedzi! ide z nim dzis do lekarza bo kaszel straszny!!!!!!!!! a juz za 5 dni wyjazd! moja pani doktor ma urlop do konca tygodnia wiec ide do innego lekarza ale tez bardzo fajny i dokladny!

reklama
MARLIN 3 jest fajny bo mozesz zmieniac raczke ( dziecko przodem i tylem do kierunku jazdy)- to jest napewno PLUS
HAUCK JEEP MA SKRETNE KOLO
jA bym wybrala ze skretnym- bo taki mam  :p :p
Aler bede musiala dokupic parasolke od sloncq

lady troche teraz sobie czytalam i wyczytalam twoja straszna chistorie w czasie ciazy!!!!!!! z zebami okropna sprawa!!!!!!  zastanawiam sie jak ty to wszystko wytrzymmywalas? ja sie strasznie boje dentysty a ty to juz musialas zniesc duuzo kochana!!!!! jestem pelna podziwu!!!

ojjj mordziulka ...no niebyło ze mną zaciekawie ...fakt faktem ciaże nieprzechodziłam superowo i niebyl to dla mnie okres ...rozkwitania :( teraz za to próbuje wynagrodzić mojemu synkowi to że sie nacierpiał w brzuszku .Nerwy , Stres , ból .Mam nadzieje że mi sie uda.Ledwo a byłabym jedną noga na tamtym swiecie ..ja i Jasio i to z powodu głupiego zeba :( Nalezaałam sie w tych szpilalach .

ale niechcem do tego wracac , przy nastepnej ciazy na poczatku wylecze wszytkie zeby ...to dla mnie podstawa !! ;D

no ja tez mam duzo do leczenia!!!!!!! ale boje sie cholernie!!!!!!!!!! a juz mnie zaczynaja bolec i powaznie mysle o pujsciu do lekarza!!

chyba raczej kupie ten cały czerwony < on ma koło pochylane , wiec też coś koło skretnego .Przy tamtym Jeepie koło sie chyba nieblokuje .> wysle jeszcze meila do tego sprzedawcy i dowiem sie co i jak .Zastanawiam sie jeszcze nad tym że w zadnym z tych wózków niewyszczególniona jest folia przeciwdeszczowa ::)

L4dY-bIrd pisze:
chyba raczej kupie ten cały czerwony < on ma koło pochylane , wiec też coś koło skretnego .Przy tamtym Jeepie koło sie chyba nieblokuje .> wysle jeszcze meila do tego sprzedawcy i dowiem sie co i jak .Zastanawiam sie jeszcze nad tym że w zadnym z tych wózków niewyszczególniona jest folia przeciwdeszczowa  ::)
KOLO SIE DA ZABLOKOWAC I NIE MA FOLI FOLIA KOSZTUJE OKOLO 70 ZL

Dzidzia śpi coś ma dziś kiepski dzionek bo normalnie już by wstawała po drzemce :)
Ale sprawa ::) wychodzą jej cztery zęby u góry na raz, wreszcie będzie miała czym bułeczki gryść ;D ;D
mordziulka kuruj synusia taka pogoda a on chorutki :(
A tak się z mężem zastanawiamy bo budują u nas dom mieszkalny na 7 rodzin jaki super ;D ;D tylko parter i poddasze duże pokoje kuchnia i jadalnią łazieneczka i nawet tarasik także z salonu są duże drzwi i można na ten taras wyjść strasznie się napaliliśmy ale niestety bez kredytu się nia obędzie na kupe lat i to nas ciut zniechęca, cholerne pieniądze :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

reklama
noelia pisze:
Dzidzia śpi coś ma dziś kiepski dzionek bo normalnie już by wstawała po drzemce  :)
Ale sprawa  ::) wychodzą jej cztery zęby u góry na raz, wreszcie będzie miała czym bułeczki gryść ;D ;D
mordziulka kuruj synusia taka pogoda a on chorutki :(
A tak się z mężem zastanawiamy bo budują u nas dom mieszkalny na 7 rodzin jaki super ;D ;D  tylko parter i poddasze duże pokoje kuchnia i jadalnią łazieneczka i nawet tarasik także z salonu są duże drzwi i można na ten taras wyjść strasznie się napaliliśmy ale niestety bez kredytu się nia obędzie na kupe lat i to nas ciut zniechęca, cholerne pieniądze :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
A ile metr kawdratowy kosztuje w takim luksucie?? :laugh:

Do góry