reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzien dobry kochane :)
okolica w ktorej sie mieszka jest wazna zwlaszcza dla dzieci u nas jest ok ale przy glownej bardzo ruchliwej ulicy a my mamy okno od ulicy i troche lipa jak jest goraco nie da sie otworzyc bo glosno
SIKORECZKO powodzenia w biurokracji ja tez ide dzis do agencji mieszkaniowej na szczescie tylko na rozmowe ale i tak tego nie lubie maz przewaznie takie sprawy zalatwial a teraz nie mam wyjscia :/
IWONKA no to fajna MINI promocja hehe

Cześc dziewczyny:-)
U nas dziś pochmurno i nieladnie za oknem:no:. M pojechal na rehabilitacje a potem jeszcze do lekarza bo go jakies choróbsko dopadło:wściekła/y:. Oby tylko dzieci nie pozarażał.

Sewa ja też myślałam ze nie zauważyłam suwaczka ciążowego:eek: a tu pomyłka. Już ci miałam gratulacje składać;-):-D:-D:-D

Kasiula Matula ja też mieszkam blisko głównej ulicy i ten hałas i kurz mnie dobija:errr::realmad:Ponadto okolica tez nie najbezpieczniejsza.

Leika buziaki dla Natanielka - biedaczek dobrze ze ta wysypka schodzi:tak:

Sikoreczka fajnie ze Adrianek wraca do zdrówka:tak: powodzenia w urzędach.

Witam serdecznie!;-) U nas z rana pogodnie, słoneczko sobie ładnie świeci. Mama przed chwilką dzwoniła, że już jadą więc się muszę pomału zbierac. Nie chce mi się wcale:no:
Leika to jest balsam firmy Kolastyna SPECIAL BODY ACIVE pielęgnacja biustu. Jest na nim zaznaczone, że można w czasie ciąży stosowac, więc przy karmieniu pewnie też. I nie jest drogi płaciłam tylko 13 złotych.:blink:

Witam:-) u mnie tez pochmurno:-(i chlodnawo jak na razie,a zapowiadali wrecz goraco a raczej duszno ze bedzie.Wstawilam juz miesko na zupke ogorkowa i mam kawalki kurczaka to je upieke:-p
Vici no fajnie ze juz wrocilas bo ostatnio to pojawiasz sie i znikasz co chwilke,super avatarek
Sewa jak to sie mowi pod latarnia najciemniej:tak:moje mieszkanie stare jest polozone w srod samej policji,po drugiej stronie ulicy jest caly ich wielki warsztat samochodowy stacja beznynowa i ich knajpka a kolo mojego bloku komenda i reszta brygady.Jednostka policyjna,Pod oknami ze 200 razy dziennie przejezdzaja radiowozy i chodza policyjne patrole a i tak jak jest jakas awantura w bloku czy cokolwiek to nie zwracaja na to uwagi.
W sumie to ja znam tam kazdego sasiada z mojego bloku a raczej kamienicy,w okolicy nie ma innych domow tylko oni i my i ruchliwa ulica:sick:A i czasem jak w sobote teraz, wyciecieczka ludzi z aparatami robiacych zdjecia naszego budynku bo jest oficjalnie zapisany do zabytkow.A tu gdzie teraz mieszkam to tez niczego sie nie boje,wieczorami sie nie wlocze po okolicy a w dzien czuje sie bezpiecznie.Na noc po naszej posesji biegaja nasze dwa duze psy i mamy ochrone Juventus ktorzy w kilka minut sa na wmiejscu w razie co:tak::-) Uf ale sie rozpisalam:-p:-p:-p:-p

Milego dnia zycze:))

Witajcie :-)
JAk sie dowiecie gdzie ja mieszkam to bedziecie doceniały swoje mieszkania i ulice dookoła waszego domu ;-)Ja chyba pibijam wszystkich mieszkamy w bloku 3 pietrowym stare budownictwo i jest niby spokojnie ;-)ale to tylko czasem U nas w klatce mieszka gosciu z matka on ma ok 50 a ona 76 I wiecie co on juz od 2 miesiecy pije a do tego wszystkiego chodzi po klatce schodowej nago juz nie raz dzwoniłam na POlicje przyjezdzali zabierali go na izbe ale jak tylko wróci to zaczynaja sie hocki klocki Nieraz szłam z mała do domu a musze przejsc koło jego drzwi i on mi otwietał nago i cos tam bełkotał miałam tyle strachu ze:szok:Juz skarge do spółdzielni pisalismy ale jak płaci to jest im dobrze i sprawy staneły w martwym punkcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam tylko nadzije ze zaniedługo sie przeprowadzimy bo naprawde tu sie nie da spokojnie zyc :wściekła/y::-( Jeszcze wicej mozna byłoby napoisac ale szkoda mi zdrowia zeby sie tak wkurzac bo na sama mysl o tym gdzie mieszkamy i jakich mamy sasiadów robi sie niedobrze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sikoreczka to teraz kupilas sobie krem przeciw rozstepom?Chyba zapozno,teraz to jakis specyfik na rozstepy ...Powodzenia w urzedach.

reklama
Jusia moi byli sasiedzi tez nie sa normalni,jedni co impreza dzgaja sie nozami i zawsze jest pogotowie i wzywana policja po takich zdazeniach,inny znowu ma ksywe BIN LADEN wiec latwo sie domyslec o jego sposobie bycia w stosunku do innych ale tam jest tak ze kazdy w swoim domu brudzi i miedzy soba sie kloci w domu.Czasem jest wesolo czasem zamykam sie na trzy spusty i udaje ze mnie nie ma w domu zeby tylko na tych pijakow nie patrzec i ich nie sluchac bo sa i upierdliwi.Jak sa wszyscy trzezwi to i nawet razem do zoo idziemy czy nad wisle na spacer,czy robimy grila......

Do góry