reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jusia22-ojjj...ciężka sytuacja i bolesna:no::no: Głowo do góry kochana wirtulam mocniutko:-);-) Masz rację daj sobie trochę czasu;-)

Uważam że z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciu-moi rodzice są super:-):-) ale Teście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (ale to na marginesie)

Novaczka to super że przywitanie było superaśne:-):-):-):-)
A Ewcia pewnie "Wita"z Mężem:-):-)
ale ciekawe w jaki sposób czy całuśnie czy patelnią po głowie za tą kłutnie;-)

No i znowu nie wiem co napisać:sorry2::confused::rofl2:

reklama
Oj Jusia.... to faktycznie przykre.... jeżeli masz taki układ z mamą to siostra zachowała się mało fajnie :no: ale bardzo dobrze robisz, niech opadną emocje, a potem musicie porozmawiać i wyjaśnić sobie wszystko. Trzymam kciuki, aby wzystko się poukładało :tak:

Dziewczyny ja uciekam spac,zreszta juz spalam ale moj mnie obudzil.Zasnelam usupiajac dziecko:tak:Padam na twarz:sick:
Sewa no narazie stanelo,czekamy na moja mame ktora w tym tygodniu juz napewno ma przyjechac do PL i wszystko uzgodnimy do konca.Tzn zaproszenia juz sa i nic po za tym:sorry2:
Jusia Mam nadzieje ze sie jako tako miedzy wami ulozy,ja bym wygarnela co mnie boli i nie cierpiala do poduszki:no: Zreszta masz teraz swoja rodzinke kochana i to jest najwazniejsze:tak::-):-):-):-)
Novaczka to musialo super wygladac,taka radosc dziecka:-)Tatus pewnie dumny z corci:-)
Elisabeth w jakim wydziale pracuje twoj maz:confused:
OlaK no mniej wiecej wiem gdzie,choc nie jestem pewna.Ale teraz jak tam bede to sie bardziej zorientuje za tym osiedlem:tak:

Zblizaja sie powoli urodzinki mojego dziecka i mysle jakie prezenty by jej nabyc.Zreszta idzie jesien i zima a trzeba kupic butu i na jesien i zime i kombinezon a nawet ze dwa i cos dowyjscia zeby bylo.Szok same wydatki.Chyba czesc prezentow zamowie od rodzinki w postaci ubran.
Reszte gromadki naszej pozdrawiam i Dobrej nocki zycze wam:-):-):-):-):-):-)

Cześć:-) Nie było mnie bo spontanicznie w niedzielę się spakowałam i pojechałam z rodzinką do Niemiec. Już właśnie wróciliśmy. Jestem na chwilkę bo dziecko w wannie siedzi.
Elisabeth nie odpisałam bo już mnie nie było. Jestem z 19 listopada. Wredne są skorpiony to racja, ale mają też bardzo dobre serce dopóki ktoś tego nie wykorzysta.

Uciekam już i pozdrawiam wszystkie koleżanki:-)

Iwonko- oj dumny dumny!!!! Nie moze sie napodziwiać jak to dziecię już samo śmiga... nie tylko chodzi, ale biega.. hi hi...

Jusia- ja też wolę rozmawiać kiedy emocje opadną.. daj sobie czas, o ile te emocje mogą opaść, bo czasami ja tak je w sobie "pielęgnuję", ze dopóki się nie wygadam, to jeszcze bardziej rosną...

WerEla- moja siostra to skorpion. Oj to prawda, ze dobrzy to ludzie dopóki są po Twojej stronie, jako przyjaciele bardzo wierni, ale dla wrogów bezlitośni... miałam kilku przyjaciół skorpionów... ale ja z jakiegoś powodu nie miałam zatargów i dobrze z nimi żyłam... z siostrą zresztą tez...

Pozdrawiam i dobrej nocki życzę...

Witam dziewuszki z rana.
Ja też skorpion:-) jak chce to jestem cacy ale jak nie to ...............no ale cóż moi bliscy muszą ze mną wytrzymać i nawet to im wychodzi:-D

reklama
Do góry