reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka nie zamartwiaj się na zapas..... może to faktycznie tylko ząbki. Najlepiej idź jutro do lekarza i będziesz spokojna :tak:

Idę spać. Dobranoc!

Iwonka rob tak jak pisza dziewczyny,tylko spokojnie.Moja siostrzenica miala tydzien biegunke od zabkow wiec moze i Vanesska ma od zabulkow.

Mam nadzieje ze to zeby,wczesniej nie bylo problemu z zabkowaniem dlatego jest to dla mnie nowa sytuacja.
Ok zmykam do lozeczka bo jest mi zimno i kapiel mi nie pomogla.Dobranoc.A za oknem ciagle pada...................

Dobry wieczór! U mnie tabelka wyszła odwrotnie niż jest w rzeczywistości:huh: Chyba jestem jakoś na opak:rofl2:
Urodzinki zaliczone. Niestety solenizant był dziś w pracy i wrócił dośc póżno. Ale ogólnie było miło. Jeszcze tylko jeden problemik był: szwagierka z małym przyszła. Natanek miał przez trzy dni gorączkę i lekarka jej powiedziała że to od zębów, ale jak go przewijała to zauważyła wysypkę na brzuszku więc jak dla mnie to wyglądało na trzydniówkę:dry: Ma jutro iśc raz jeszcze do lekarza może dowie się czegoś więcej, a ja już się zastanawiam jak długo zaraża się tą chorobą i czy Madzia załapie. Ehh z tymi choróbskami:unsure: No ale narazie nie ma co się nad tym zastanawiac pożyjemy zobaczymy.:tak:
Zmykam spac. Dobrej nocki życzę!

Witam z rana. U nas znowu zimno i pada :wściekła/y::wściekła/y:. A ja dzis musze Natalke zaprowadzic do szkoly tylko jak na taka pogode wyjsc z malym:confused:.

IWONKA i jak Vanesska dzis sie czuje? Mam nadzieje ze to tylko zabki:tak: i ze juz jest ok:-)
CZARNA zdrowka zycze:tak:

SIKORECZKA nie zamartwiaj sie na zapas moze Madzi nic nie bedzie nawet jak siostrzeniec mial 3dniowke:tak:

Ja dzis musialam wstac przed 6 zeby malemu mocz pobrac:baffled:, ale nawet szybko poszlo;-)tylko ze jest troche marudny bo wstretna matka go obudzila:dry:. No nic narazie zmykam

reklama
Witam rankiem.U nas sie przejaśniło może będzie ładnie.
Zdróweczka dla chorowitków.
Wczoraj przyszedł sąsiad z flaszką i dzis mężuś wstał później przez co nie byłam z psem i czekam aż mały wstanie to pójdziemy i odrazu zakupki małe zrobię.

Do góry