Pycha
mama Mai i Marty
ja juz tez bardzo bym chciała 2 dziecko, a teraz jak tu tak ciążowo, to jeszcze bardziej, ale musimy załatwić jedną wazną sprawę z mieszkaniem i już molestuję męża żeby jak najszybciej się tym zająć, tylko, ze prawdopodobnie będzie musiał wyjechac za granice do pracy, bo musimy założyc sprawe w sądzie, a jak na razie nie stac nas na adwokata :-(
a co do przedszkola to wpadałam na genialny pomysł, chciałabym, zeby przez zime Maja chodziła na 1- 2 godzinki pobawic sie z dziecmi, ale nie wiem czy to mozliwe, w sobotę poznałam dyrektorke żłobka, więc może coś sie uda załatwic :-)
ja jestem na wychowawczym, więc nie moge jej dac tak normalnie, na więcej godzin do przedszkola
a co do przedszkola to wpadałam na genialny pomysł, chciałabym, zeby przez zime Maja chodziła na 1- 2 godzinki pobawic sie z dziecmi, ale nie wiem czy to mozliwe, w sobotę poznałam dyrektorke żłobka, więc może coś sie uda załatwic :-)
ja jestem na wychowawczym, więc nie moge jej dac tak normalnie, na więcej godzin do przedszkola