reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Doczytałam ;-)

Cloe - nie widzę suwaczka Twojem małej od kilku dni... Masz go czy usunęłaś?

U nas z nocnikiem na razie kompletna klapa - tzn. Nati traktuje go jako zabawkę, nic więcej, nie chce na nim usiąść, a gdy go sadzam to od razu wstaje. Nic na siłę, niech się z nim oswoi powoli.

Ewciu - super, że synuś już się przyzwyczaił do przedszkola!!! Jeszcze miesiąc i zapomnicie jak trudne były początki :)))

Aniu138 - czekamy z niecieprpliwością i zaciskamy mocno kciuki!!! To ju naprawdę lada dzień, uszy do góry!!! :)
Znam praę sposobów na przyspieszenie porodu... ale poczekaj, aż będziesz naprawdę zdesperowana. ;-)
Na razie możesz pić 3 razy dziennie napar z LIŚCI malin, on przygotuje macicę do porodu.

reklama
A ja nie moge nic zlego powiedziec o swoim kochanym mezu. Bardzo mi pomaga i nigdy nie uslyszlam,ze nic nie robie ( a wrecz odwrotnie) .Docenia moja ciezka prace. :-)

Ania to kup cos na te komary,nie wiem do kontaktu sa wynalazki rozne.I jak macie otwrate okno to nie moze sie palic swiatlo bo wtedy wlatuja do mieszkania.JA mam zalozone moskitiery w oknach a jak wiem ze mi cos wpadlo drzwiami to na wszelki wypadek Vanesske smaruje takim preparatem przeciwko komara i psikam na koldre i wokol niej .
Ja zmykam lulu.Dopiero sie dostalam do kompa bo moj sobie gral.... no i juz zmykam.Dobranoc

Witam wieczorkiem
Ja jak mialam komary to psikalam offa i juz :-) pomaga naprawde ale trzeba to zrobic odpowiednio wczesnie aby nie spac w tych oparach.
Shady ja tez myslalam,ze ty juz w stanach a tu prosze
Matko wozek z 6 pietra ale masz krepe:-D

Shady to kiedy lecisz?
Cloe dwa razy szukalam i nie moglam znalesc,pislalas posta do Zielonej a gdzie ona jest?Kiedys kiedys pisywala z nami i myslalam ze znow sie odezwala :)
Jutro pomykam na badania i oddac dziecka stolec na posiew.

Witam z wieczorka! oj widzę że pogoda zbiera plony zaziębionych. Ja też czuję że dołączę bo stasznie mnie boli gardło. Adriankowi strasznie leci z noska, cały ma obdarty dobrze że mi nie gorączkuje.:sick: Chyba muszę przełożyc laryngologa bo przecie z takim katarem nie pojedziemy. Spacerowaliśmy dziś pół dnia i dzieciaki padły od razu. Madzia też już od jakiegoś czasu kupkę robi na nocniczek, ciężko jej szło i jak tylko widziałam że zaczyna to ją sadzałam. Oczywiście zdarza się że nie zdążę ale ona jszcze mała to ma czas. Wiecie co mała mnie ostatnio zaczęła podgryzac. Gryzie mnie w ramię albo brzuch i krzyczy ała i się śmieje. Dla mnie to wcale zabawne nie jest, nie wiem jak ją tego oduczyc. Boję się że zacznie gryżc wszystkich, w tym inne dzieci:sorry:
Zmykam do łóżeczka pogrzac się troszkę. Dobrej nocki!

A ja zasiedziałam się przed telewizorem i dopiero dotarłam do kompa.

Ania138 super..... róże :-):-):-):-) jakie to miłe :tak:.
A co do przyspieszenia porodu to ja Ci nie powiem nic, bo stosowałam wszystko o czym tylko słyszałam i tak 1,5 tyg. po terminie rodziłam.

Leika Natanielek jest jeszcze mały i pewnie zanim załapie po co ten nocnik to będzie go zakładał na głowę i takie tam.... ;-):tak::-D

Iwonka jak Vanesska sie czuje? Bo chyba nie doczytałam :zawstydzona/y:

sikoreczka zdrówka życzę.

Cloe jak pisze "zielona" to wydaje mi się, że do Sylwi. Chyba.....

reklama
Do góry