reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam

OlaK trzymam kciuki i duchowo wspieram:-)
U mnie też pogoda ładna poprałam suszy sie w ogrodzie mam dość
Przeziebienie mija powoli ale mija;-)
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE

reklama
A ja właśnie wróciłam ze spaceru. Jest tak ślicznie że aż czuję jakieś dziwne osłabienie organizmu:baffled:Najchętniej bym poszła spać. Nie wiem co się dzieje normalnie:shocked2:Myślałam że do domu nie dojdę z tego lasu:no:Chyba jakieś przesilenie:-DNie dziwię się Ci Iwonka2006 że ciągle chce ci się spać:tak:

Dziś chyba wszystkie takie padnięte Ja zasypiam wręcz na stojąco Dobrze że mój tato wziął dziecko na spacer więc miłam godzinke dla siebie i spałam.;-)
Leika okolica świetna z tego co piszesz a co wy myślicie na ten temat?
Iwonka c 28 ja dziś także zrobiłam gołąbki i wyszły palce lizać:tak: Robiłam je metoda Vici . Kapustę miałam taką że do mikrofali weszła mi bez problermu ale nie chciała wejść do garnka:shocked2::dry: Mikrofale nastawiłam na gotowanie na 120 i wyszło super:tak:

Laseczki wpadlam tylko zeby sie pozegnac. Cale popoludnie prowadzalam Kube i tak mnie kregoslup nawala ze :szok: juz moglby sie nauczyc sam chodzic:dry:. No ale poki co musze go oprowadzac:-pJuz zjedlismy kolacje teraz tylko kapiel i dzieci ida spac:tak:. Jeszcze tylko M kolacje zrobie jak przyjdzie z pracy.

CLOE to my dzis taki sam obiadek mamy;-). Nastepnym razem musze kupic inna kapuste zeby mi sie do mikrofali zmiescila bo dzis duzo garow do mycia bylo:baffled:

OLA bardzo mocno bede trzymac za ciebie kciuki - napewno sie obronisz jestem tego pewna:tak:. POWODZENIA:-)
IWONKA pozdrow tez Novaczke od nas:tak:

Dobra to ja juz zmykam dobranoc

No wlasnie dziewczyny bo i mikrofala tez jest wazna,ja mam starego rupiecia i po 15 minutach grubsza czesc kapusty nadal byla twarda i sie lamala.Ale super ze Ci sie Cloe udalo:)
Ja w koncu dzisiaj zamowialm dziecku namiot a raczej dwa namioty polaczone tunelem prawie dwu metrowym.Moje dziecko uwielbia jak jej robimy jakies domki z koca i tam ciagle siedzi ze wszystkimi swoimi lumpami:) To teraz bedzie miala swoj prawdziwy domek.:)

O Iwonka jest:-DŚwietny pomysł z tym namiotem. Ja kiedyś swoim w Szwecji taki kupiłam i radochę mieli bo się ganiali i przez tunel zaglądać do siebie próbowali:tak:

Hej wieczorkiem.
A my dzisiaj nie poszliśmy do babci tylko pojechaliśmy do mojej mamy, przy okazji zaklepaliśmy termin chrzcin Dawidka :tak:, kościół i salę :-D. Będą 3 listopada. Tylko mamy problem bo nie mamy Matki Chrzestnej :-(, jedna odpada bo jest w związku małżeńskim z rozwodnikiem, a mojej kuzynki nie chcę bo mnie wnerwiły moja matka i jej siostra. Wyobraźcie sobie że one we dwie ustaliły jak ja jeszcze byłam w ciąży że Asia może być u mnie chrzestną chociaż na początku roku została już u kuzyna :no:, bo ciotka jej pomoże. One sobie ustaliły chrzestną dla mojego dziecka, co za baby :wściekła/y::no:.
Jest jeszcze jedna kandydatka, narzeczona szwagra, mówią że planują życie razem ale narazie bez ślubu i martwię się że jak im coś nie pójdzie to co wtedy, i takie mam zmartwienie.

Dzięki za wsparcie w związku z obroną..... bronię się jutro między 13 a 15.30 - musimy czekać i będą nas wzywać. Jestem okropnie zdenerwowana, no ale co zrobić!
Bardzo proszę - trzymajcie jutro kciuki!!! Postaram się potem napisać, może wieczorem się uda :tak:

Buziaki serdecznie dla wszystkich, jesteście naprawdę kochane!!
Masz to jak w banku :tak::tak:

Elizabeth powodzenia w składaniu rowerka, a może już złożony?

reklama
Ola K - masz to jak w banku, będziemy trzymać kciuki!!! POWODZENIA!!!! :-)

Cloe - mężowi bardzo podoba się dom, mnie odrobinę mniej, a że cena jest atrakcyjna to się zdecydowałam. Okolica jest spokojna, ale zastanawiam się, czy nie za bardzo odczuję brak wielkiego miasta, jakim jest Łódź... będę musiała wiosną zrobić prawko, koniecznie.

Teraz tylko do soboty, obyśmy podpisali umowę, bo już raz mieliśmy dom wybrany i sprzedający się wycofał po tygodniu ze sprzedaży :wściekła/y:

Do góry