E
Ewcia81
Gość
elizabeth gwałć..hehee..powodoznka,,,,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa, na razie to się kłócimy przez telefon...elizabeth gwałć..hehee..powodoznka,,,,
no a my zaliczyliśmy kłotnie przez skype...hahahaTaaa, na razie to się kłócimy przez telefon...
he he Ewcia i to od poniedziałku taki paskudny dzień, tylko żeby cały tydzień nie był taki zjeb**** (przepraszam za słownictwo, ale normalnie dawno taka wściekła nie byłam)no a my zaliczyliśmy kłotnie przez skype...hahaha
ale dzien mamy...
a ja sobie juz płodne obliczyłam i mój m trafi do domu po płodnych,,ale moze sie uda,,kto wie...
nom super poczatek tygodnia...ale za to koniec bedzie superrr...he he Ewcia i to od poniedziałku taki paskudny dzień, tylko żeby cały tydzień nie był taki zjeb**** (przepraszam za słownictwo, ale normalnie dawno taka wściekła nie byłam)
A krzystałaś z tego?:
kalendarzyk
Lub z tego
KOBIETA INTYMNA
nie trzeba sie meczyc z liczeniem
no witaj witaj,,WIELKIE GRATULACJE>>>>dla królewicza,,ale am fajnie tyle kobietek wokół siebie...dbaj o siebie i całuski,,super,ze macie swoje mieszkanie...:-)Witajcie ponownie po długiej przerwieW międzyczasie urodziłam synka Nikodema (ma już 8 tygodni) i przeprowadziliśmy sie do własnego mieszkanka, które ciągle remontujemy i pewnie dopiero na wiosne ten remont zakończymy. No ale wazne że już na własnym. Poza tym to ciągle gdzieś biegam - bo dziewczynki do i ze szkoły, Monika do i z przedszkola, no i logopeda, ortodonta i inne tego typu wizyty. Postaram się do was zaglądac na ile mi czas pozwoli
![]()