reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no a my zaliczyliśmy kłotnie przez skype...hahaha
ale dzien mamy...

a ja sobie juz płodne obliczyłam i mój m trafi do domu po płodnych,,ale moze sie uda,,kto wie...
he he Ewcia i to od poniedziałku taki paskudny dzień, tylko żeby cały tydzień nie był taki zjeb**** (przepraszam za słownictwo, ale normalnie dawno taka wściekła nie byłam)
A krzystałaś z tego?:
kalendarzyk
Lub z tego
KOBIETA INTYMNA
nie trzeba sie meczyc z liczeniem

ja na rayie ymzkam Kuba sie obudyil wiec pobawie sie y nim...

no kurka ynowu cos wcisnelam na kalwiaturye i literki sie popryestawialy yamiast z jest y i odwrotnie... buuu...

Witajcie ponownie po długiej przerwie :) W międzyczasie urodziłam synka Nikodema (ma już 8 tygodni) i przeprowadziliśmy sie do własnego mieszkanka, które ciągle remontujemy i pewnie dopiero na wiosne ten remont zakończymy. No ale wazne że już na własnym. Poza tym to ciągle gdzieś biegam - bo dziewczynki do i ze szkoły, Monika do i z przedszkola, no i logopeda, ortodonta i inne tego typu wizyty. Postaram się do was zaglądac na ile mi czas pozwoli :)

he he Ewcia i to od poniedziałku taki paskudny dzień, tylko żeby cały tydzień nie był taki zjeb**** (przepraszam za słownictwo, ale normalnie dawno taka wściekła nie byłam)
A krzystałaś z tego?:
kalendarzyk
Lub z tego
KOBIETA INTYMNA
nie trzeba sie meczyc z liczeniem
nom super poczatek tygodnia...ale za to koniec bedzie superrr...
no co ty przeciez aj tego nie licze,,tylko w encie obliczam,ehhe,,ale twoich stron nie widziałam,,skorzystam...

Witajcie ponownie po długiej przerwie :) W międzyczasie urodziłam synka Nikodema (ma już 8 tygodni) i przeprowadziliśmy sie do własnego mieszkanka, które ciągle remontujemy i pewnie dopiero na wiosne ten remont zakończymy. No ale wazne że już na własnym. Poza tym to ciągle gdzieś biegam - bo dziewczynki do i ze szkoły, Monika do i z przedszkola, no i logopeda, ortodonta i inne tego typu wizyty. Postaram się do was zaglądac na ile mi czas pozwoli :)
no witaj witaj,,WIELKIE GRATULACJE>>>>dla królewicza,,ale am fajnie tyle kobietek wokół siebie...dbaj o siebie i całuski,,super,ze macie swoje mieszkanie...:-)

no jak byłam po małego to dostałam zaproszenie na pasowanie,które jestw piątek o 15:15,,musze aparat wziąść i synka wystroić...hehe

a 30 października mają dzieci bal halooween,ja nie wiem w co dziekco ubiore,,musze coś chyab wypożyczyć,bo ja nie jestem uzdolniona i nic nie umiem zrobić żadnych masek,strojów,,,boże...

Witajcie. Jaka ja jestem dziś wkurzona to sobie nie wyobrazacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:Wcczoraj rozmawiałam z mężem przez skype i mówił że zaistalował jakis program potem mu wirusy zaczęły atakować i musiał system stawiać na nowo bo mu zniknął. Dziś ten problem u mie się pojawił. włączyłam kompa a tu zaczęły wirusy atakować i jakieś komunikaty o stanie krytycznym pojawiać. Potem mi kompa wyłączało i włączało a teraz w końcu trochę się uspokoiło i udało mi się na neta wejść.:szok:Cały dzień straciłam a i tak czeka mnie stawianie systemu :no:No ale może uda się poczekać z tym do przyjazdu męża a jak nie to muszę kogoś zawołać bo ja sama kiedyś stawiałam system raz i już nie pamiętam za dokładnie co i jak robić:eek:
Byłam dziś u lekarza z Matim i ma zapalenie spojówek i gardła. Na szczęście sama zaczęłam mu zakrapiać oczy solą fizjologiczną i zapalenie spojówek już jest prawie wyleczone.No a wy od rana tyle naklikałyście że :szok:
Ania dobrze że z tą dziurką w kominie teraz wyszło i nikomu nic się nie stało:tak:Co do szczepień to ja szczepiłam tylko obowiązkowymi swoje dzieci a dopiero teraz Madzię na pneumokoki a Mateuszka narzaie mi pediatra nie każe szczepić:tak:
Elisabeth mężowi na pewno przejdzie:tak:Ja się cieszę że bracia nie będą rządzić i może w końcu się z Polski smiać przestaną:tak:
Madziara gratuluję synka. Należało Ci się go mieć w tym królestwie kobiet:-)
Pycha podcinanie nie wpływa na włosy:tak:też czytałam ten artykuł o którym Ania pisała:tak:
Iwonka zdrówka dla Kubusia:tak:I wytrwałości przy lekturze:-)

reklama
Aniab nie nerwuj sie,,wiesz,ze ja tez kiedys tak miałam,,ale mi ktos siedizal z wirusem w moim kompie,,wylaczal keidy chcial,,wlaczal tez kiedy chcial,,i tylko pisali mi masz 10 sekund i komp sie wylaczy,,no i abch bach,,rzadzili moim kompem,,rzeznia co??
wspołczuje ci,ale nowy system to ejdyna recepta,,,,powodoznka...

A ja wypatrzyłam w jednej gazetce reklamowej Leclerca strje na bal halloween,,mus tam jechac,,hehe

Do góry