reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nikodemek jest prześliczny! Prawdziwa slodzina! :tak::-D

Sewa - niekoniecznie jest za mały, przecież Natek jest mniejszy a bardzo mu się podobają zajęcia. może Twój synek po prostu ma gorszy okres, może męczy go pogoda i przesilenie jesienne daje mu się we znaki... Nie poddawaj się :)

reklama
Hej dziewczynki. Na dworze znowu brzydko buuu..... Ja wczoraj mialam gosci i dlatego sie juz nie odezwalam przyjechali o 11 a wyszli o 16 ( siostra cioteczna z m) ale bylo fajnie posiedzielismy pogadalismy tylko M siostry sie nudzil bo moj M byl w pracy:baffled:, ale my sie nagadalysmy za wszystkie czasy:tak::tak:

Nie wierze słonko wyjrzało zza chmur.... aby tak dalej!!!

Iwona.c wysłałam Ci priva... mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjaśniłam i poradzisz sobie, bo ztego co sie zorientowałam to Twoje "wołanie o pomoc";-), było bez odzewu:-)

ELISABETH dzieki i juz odczytalam sprobuje:tak:
:-D:-D:-Dspokojnie, nic złego się nie stało!!! Iwona dostała dostęp do wątku zamknietego na październikowych i pytała sie jak wklejac zdjęcia, ale nikt jej jakoś konkretnie nie dopowiedział, to napisłąm jak ja to robie...

NO VICI juz ci to Elisabeth wytlumaczyla:-) Ciekawe jak VICI droga do PL minela?? odezwij sie VICI:tak:

Zobaczcie mój mały skarb
nikodem

.
Sliczny chlopiec:tak:

I chciałm Wam powiedzieć, ze strasznie tu miło, na tym wątku, aż sie chce tu pisac... fajne dziewczyny jesteście:tak:

A pewnie ze fajne;-):-):laugh2:

Heloł kobietki
Dopiero teraz jakoś odkryłam ten wątek :confused:
ja jetstem mamą 2, 5 roku siedzącą w domu mogę się przyłączyć????

Oczywiscie MAMO KUBUSIA pisz z nami tu sie duzo dzieje:tak:
No i nie mam wiecej cytatow i nie wiem co jeszcze mialam napisac:zawstydzona/y:

AHA przypomnialo mi sie jedno RENIFERKU trzymaj sie oby goraczka calkiem przeszla i piersi bolec przestaly:tak:

RENIFERKU ja jak karmilam np w szpitalu i zasnelam z emi przy cycu to na mnie pielegniarki kzyczaly ze jeste, przemeczona i moge przygniesc albo spadnie mi z lozka ale wiesz co to taki byl sen i cuzwanie pamietam to dokladnie a uwielbialam z nia spac zwlaszcza w szpitalu czulam sie tam taka samotna :tak:
moja tesciowa tez na nas krzyczala ze mamy z emi nie spac bo ja zadusimy :crazy: nawet nie chcialo mi sie jej tlumaczyc :angry::rofl2:

ELISABETH zgadzam sie z toba milo tu i to bardzo czasem ciezko nadrobic ale to tez mile ze dzieczyny chca pisac :sorry:

MAMO KUBUSIA witam i zapraszamy :tak:im wiecej tym weselej i milej

Dzien dobry!
U nas poki co sliczna pogoda -slonaczko swieci i bezchmurne niebo.:tak::cool2:
Ale dzis pospalismy. Wszyscy (wlacznie z Mackiem) wstalismy kolo 8.30. A to jest jak na Macka duzy sukces.:tak::-)
Witaj Mamo Kubusia.
Nie mam dzis pomyslu na obiadek.:no: Jakies pomysly? Najlepiej, zeby bylo szybko i malo pracy.;-):-)

ja dzis na obiadek serwuje grzybową zupkę :tak: pierwszy raz w moim życiu bedę taka robila na szczescie mamy komórki i bede w stałym kontakcie z mezem bo to dobry kucharz :happy:
w piątki raczej unikamy miesa

hej

dziewczyny macie śliczne brzuszki i pewnie w środeczku tez siedza piękniusie maleństwa :tak::-)

Nikodem po prostu sama słodycz :tak::-)

a ja wróciłam do nauki sikania na nocniczek, mała chodzi dziś w tetrowej pieluszce, zobaczymy co z tego będzie,

reklama
Do góry