reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANIA 138 oj suwaczek byłoby miło ale musi jeszcze poczekać:tak:
jasne kazdy powod jest dobry ale ja chcialabym zeby wiedzial ze mu gratuluje zeby czul sie doceniony :sorry2:
Emi spi ja produkuje pieczone udka z ziemniakami

reklama
Vici, Elisabeth dzięki zdrówko nam się przyda. Ledwo piszę bo mnie tak głowa rozbolała
Kasiula mąż pewnie będzie zadowolony:tak:
A moje dzieciaczki wariują i muszę uciekać do nich bo inaczej mi łeb pęknie

Dzięki z miłe słowa, a ten pomysł na comiesięczne zdjęcie z misiem podsunęła mi siostra a jej koleżanka itd :tak:.
My dzisiaj mamy jechać do urzędu bo jakiś kwitek jest potrzebny, który muszę wypełnić i nie chcieli dać go Mariuszowi tylko kazali osobiście, co za banda debili siedzi za tymi biurkami, matka z dwójką dzieci będzie lecieć bo oni tak sobie życzą :no:.
M coś pobąkiwał że jego mamusia może dzieci przypilnuje :dry:, ale ja nic nie odpowiedziałam. Teraz leciała do fryzjera może jej nie będzie i problem się sam rozwiąże :cool2:.
A wczoraj jak do mnie przyszła to zaraz do Dawida dopadła i oczywiście:
"co tak leżysz mama nie chce na rączki brać, babcia musi"
"napewno Co niewygodnie"
"napewno jesteś głodny" ...itp tak na marginesie dodam że mały był przebrany, najedzony, odbeknięty i miał spać, a ta go rozbudziła :dry:
No a jak bo wzięła na ręce w rożku, bo ona inaczej nie weźmie bo się boi :confused:( matka trójki dzieci ), to tak się zajęła obgadywaniem teścia że jej prawie wypadł :szok::wściekła/y:, i jak mam jej dzieci dać pod opiekę:sorry2:.

Dzis był mój kochany teść... i powiedział ze w piątek robi mi nalot z teściowa i biorą mnie na zakupy, żebym, sobie prezent urodzinowy kupiła, bo powiem Wam w tajemnicy że ...jutro kończę 25 lat:tak:...

Ania138- zdjęcie synka z misiem rewelacja, aż uśmiech mi się na twarzy pojawił:-)

ANIA 138 oj suwaczek byłoby miło ale musi jeszcze poczekać:tak:
jasne kazdy powod jest dobry ale ja chcialabym zeby wiedzial ze mu gratuluje zeby czul sie doceniony :sorry2:
Emi spi ja produkuje pieczone udka z ziemniakami

Ale ja trąba jestem tak się zajęłam pisaniem że zapomniała odpisać :zawstydzona/y::-D, ach bo ta baba to mnie zawsze z równowagi wyprowadza :dry:

to tak:
elizabet to my ten sam rocznik jesteśmy tylko ja z lipca, fajnych masz teściów, moja zawsze mówi że później mi coś da bo teraz w mieście nie była i tak od 3 lat :tak::sorry2:.
A mój M ostatni łazienkę posprzątał :szok::tak:

kasiula co się odwlecze to nie uciecze :tak:
A facet to jak pies trzeba czasem pogłaskać i przytulić ;-),
napewno Twój M poczuje się doceniony, ja bym sie czuła :tak:

Ja się żegnam... do jutra... ide na spacer, bo niedługo to po ciemku będę spacerować:baffled:

Aniu138 Twoja teściowa jest bleee... moja to się zawsze pyta jak coś chce zrobić... a jak mi się cos nie podoba to jej mówie, nie tak po chamsku tylko sposobem, delikatnie, z żartem...

Witajcie kochane! :-)
Aniab190 dużo zdróweczka! Trzymajcie się i nie dajcie choróbskom!
Ania 138 ty to z tą teściową masz:no: nie do pozazdroszczenia. Ja to się czasami cieszę że moją to nic ani ziębi ani parzy i nas nie nawiedza. Tylko że zbliżają się urodzinki małych i aż strach pomyślec co będzie czuł Adik jak ona się nie zjawi:szok::dry:
Reniferku przytulam cię mocno! Biedny Mikołajek! Zdrowiej maluszku szybciutko!
Elisabeth to miłych urodzinkowych zakupków. I dziękuję za fluidki. Ja już dzisiaj wymyśliłam sposób na mojego dąsacza. Ma on dziś imieniny, u nas się wprawdzie nie obchodzi ale kupiłam mu duże piwko i złożę mu pięknie życzonka. Pewnie mu zaraz minie!
Moje zakupki allegrowe już dotarły. Kupiliśmy syniowi na urodzinki magnetyczne klocki, a dla mojego chrześniaka na roczek taki samochód jeżdzik. Jak Madzia dostanie kasę ( a zapewne tak będzie) to też jej taki zamówię bo są super.
Aha syn mnie dziś "opieprzył" że za wcześnie po niego do przedszkola przychodzę:szok: Obiecałam że jutro będę póżniej. Jak tak dalej będzie to niedługo będę po niego tuż przed zamknięciem czyli około 16. Hehe a tak się martwiłam :rolleyes:

Elisabeth ja rocznik wyzej i w sobote bede swietowac:-)ale popijawa sie szykuje szkoda tylko,ze bez rodzinki no ale znajomi wpadna i bedzie git:yes:
Co do prezentu to tesciowa mi kaske na torebke daje ale nie mialam czasu szukac moze cosik z allegro wynajde.No a mama i dziadek kupili juz drukarke,skaner i cos tam i mam to w domciu i juz uzywam:-D

Urodzinowo się tu zrobiło więc gdyby mnie nie było albo z głowy wypadło to Elisabeth i Vici wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, miłości i uśmiechu na co dzień

reklama
Do góry