E
Ewcia81
Gość
helloł...
ja juz w domu,,po pracy,pojechałam do kumpeli a kawe,poplotkowałam,,,no i do domaaa...
u mnie bee
ja juz w domu,,po pracy,pojechałam do kumpeli a kawe,poplotkowałam,,,no i do domaaa...
u mnie bee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to za kurs??No i jestem w domu...
a wiec tak kurs zaczynam dopiero od nastepnego semestru od kwietnia, jak mala podrosnie...
jest 700 godzin kursu podzielonego na 3 etapy
No duże ale ile miejsca w śroku. Wam też niedługo się taki przydaAnia138 sliczne zdjecia,naprawde fajna z was rodzinka:-):-):-)a samochod duzy ale pakowny i wygodny z pewnoscia.Moj tata taki ma
![]()
Ja piję jedną albo dwie rozpuszczalne Jacobs Velvet i małemu nic nie jest. A jak mam ochotę na jeszcze jedną to wtedy inkę robię.dzień dobry!!mam pytanko :czy któraś z WAs podczas karmienia piła zwykła, rozpuszczalna kawe? bo ja jade cały czas na ince, a marzy mi sie kofeinka!
Och, dziękuję przekażę mu to się ucieszy;-)Hej Kobietki!
Ania138- zdjęcia super ale fajna z Was rodzinka, a mąz jaki przystojny, fiu fiu:-)
My również dołączamy się do życzeńDla solenizantów najlepsze życzonka,,serdeczności i całuski!!!
Ja pije jedna kawke dziennie taka slabsza (pol na pol z mlekiem).:-) Malemu raczej nic nie jest -ja tam nie zauwazam zmian gdy wypije kawke i jak nie pije.mam pytanko :czy któraś z WAs podczas karmienia piła zwykła, rozpuszczalna kawe? bo ja jade cały czas na ince, a marzy mi sie kofeinka!