reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wlasnie slyszalam kolede w TV reklama gazety.....az mnie ciarki przeszly i przypomnialo ze swieta juz tuz tuz
aj tam tuz tuz,,jeszzce poltora miecha,,to sporo czasu,,a zapewne strzeli jak z bicza,,hahaa
ale w gazetkach jzu reklamy,,,a mi zawsze o świetach przypomina reklama Coca-Coli z tirami jak jada i światełka sie zapalają...:tak:;-)

reklama
A ja nie wiem czemu plakala,bo juz byla senna i do tego nie chciala zrobic siku na nocnik i znow trzymala a nie chciala sie dac ani ubrac ani nic nawet pampka zalozyc i na golaska usnela przytulona we mnie....Zanioslam ja na lozko i zalozylam przez sen pampersa.

aj tam tuz tuz,,jeszzce poltora miecha,,to sporo czasu,,a zapewne strzeli jak z bicza,,hahaa
ale w gazetkach jzu reklamy,,,a mi zawsze o świetach przypomina reklama Coca-Coli z tirami jak jada i światełka sie zapalają...:tak:;-)
Juz ja w telewizji widzialam i wlasnie mi o zblizajacych sie swietach przypomniala:tak:

No tez juz widzialam cole:-)
Ja wole na zimno jablka.Ryz moze byc cieply ale jablka aimne i smietanka oczywiscie:-p

Wlasnie Kubus wstal to ja uciekam. Do jutra kobietki i spokojnej przespanej nocki zycze wszystkim - a szczegolnie tym mamom ktorym dzieciaki nie daja ostatnio pospac:tak::tak::tak:

reklama
no własnie tez wiem,hehe,,brak im chyba kasy....

kurcze ide jabłka obrac i zasypac cukrem,no i ryz wstawic...
A jak nie masz gotowych jablek w sloiki to obierz surowe pokroj na male kawleczki i wrzuc do malutkiej ilosci wody i dus az sie rozpadna.Do syp tez cukru i bedziesz miala wlasne jablka prazone:)

Do góry