reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale ślicznie Macio się usmiecha

słuchajcie, przed chwilą przez okno zobaczyłam ta sprzataczkę i poleciałam z nia pogadac, tylko ze myslałam ze wyczuję z jej gadki, że może będzie zmieszana, ale niestety nadal nic nie wiem, ona twierdzi, ze w poniedziałek rano jak sprzatała to wózej jeszcze był, tylko podejrzane jest to, ze dziś jest czwartek, a ona bez namysłu, pewnie mi powiedziała, ze był, ja np musiałabym chwilę pomysleć i sie zastanowic, po chwili zaczęła mi gadac że oni dla 3 m-cznej wnuczki szukają spacerówki, tez trochę dziwne, nie za wczesnie??? i do tego mówiła, że małą juz sadzają, bo nie chce leżec i jeszcze ze taki facet co tu u nas w bloku zjmuje sie różnymi naprawami miał 2 spacerówki do sprzedania, takie trochę mi się to wydaje podejrzane, bo ja jej o ukradzinym wózku,a ona mi o spacerówce

dziendoberek!
ja dzis troszke poleniuchowalam hubert dal pospac do 8 a teraz znowu usnol wiec ide wykorzystac moment i jeszcze poleniuchujhe bo po poludniu juz mam zaplanowane sprzatanko!!!!!!!!

pycha ty sie nie denerwuj ani nie mysl za duzo tylko w samochud i pod to mieszkanie!!!! jesli tylko wiesz gdzie mieszkaja! z drugiej jednak strony to moga teraz poczekac troche zanim wyjda z tym wozkiem. a moze pod jakims pretekstem zajrzec do domu?

dobra nie pisze już o szwagierce bo szkoda literek na klawiaturze zdzierać.

Pycha ja tez bym się wybrała na przeszpiegi i nic nie daj poznać po sobie tej sprzataczce że się coś domyslasz tzn ze ją podejrzewasz.

ja tez mam szwagierke i bardzo ja lubie! czasem mamy inne zdanie ale mamy do tego prawo jednak zadko sie to zdarza! jest odemnie mlodsza ale chetnie zostaje z buba jak musze gdzies wyjsc a mama nie moze. nie przychodzi az tak czesto ale widujemy sie czesto bo ona mieszka a rodzicami czyli z tesciami a my tam dosc czesto zagladamy-ostatnio zadziej ale jestesmy!

reklama
Do góry