reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nocką.Oj nie zaglądałam bo wczoraj miałam jakiś napad sprzątający i co miałam to sprzątałam więc domek się świeci i wszystkie jego konty.A męża i małego ganiałam z jednego miejsca na drugie tak mi szło:-DA dziś zakupy i dzionek na dworze spędzony bo zime mamy piękną i Victor zachwycony najpierw się bał śniegu ale szybko się oswoił i nie chciał do domku.Mamy trochę fotek ale dam jutro bo nawet na bloga nie dałam.Nie mam sił nawet poczytać więc przepraszam jutro postaram się trochę nadgonić a teraz idę lulu.
Dobranoc.

reklama
Dobry wieczor.
Ja dopiero weszlam, a tu widze, ze Wy wszystkie szykujecie sie do spania... Wsumie mnie tez by sie przydalo, bo wczoraj poszlam spac kolo 2 nad ranem.:szok:
Teraz powinnam cos robic -np. sprzatac, bo jutro goscie. Wlaczylam tez zelazko, ale jakos nei moge sie zmusic.:baffled:
Szkoda mi Maciusia, bo chyba zaczyna sie jakies chorobsko.:-( Ma straszny kaszel (taki "szczekajacy"). Ale to glownie w nocy. Bo w dzien bylo w miare ok, dlatego nie poszlam do lekarza z nim (przychodnia nasza zamknieta:wściekła/y:, wiec musialabym pojechac do takiej co "dziala" w niedziele i dni wolne od pracy). Jak tak dalej bedzie skrzaczal, to wybiore sie w poniedzialek (jutro raczej nie dam rady, bo chrzciny). A na razie go lecze jakimis syropkami na kaszel.:baffled:

Sikoreczka duzo szczescia i milosci z okazji rocznicy slubu. Abyscie zawsze byli tak wpatrzeni w siebie, jak w dniu kiedy slubowaliscie sobie milosc.
kwiaty030.gif

Ewcia mam nadzieje, ze wieczor masz udany.:tak: A maz miejmy nadziej, ze sie opamieta i doceni jaka ma cudowna zonke.:-)

I nie wiem co jeszcze komu pisac mialam.:baffled:
Moze sie zmusze do prasowania, bo gdzie ja ta kupe ciuchow schowam przed goscmi.:confused:
No to narka! Zycze milej i spokojnej nocki! Abysmy sie wszystkie w koncu wyspaly!:tak: Czego sobie i Wam zycze.:-D

hej Dziewczyny
Wiem ze mam spózniony zapłon ale chciałam
Ci Iwonko2006 życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Ślicznie wyglądałas na ślubie,brzuszek masz też kochaniutki już
przepraszam za opóznienie w życzeniach

Pozdrowionka dla Was:-):-)wszystkich
i dzieciaczków;-):-):-)

Ja nie spie! Buszuje na Allegro :)
Czarna serdeczxnie dziekuje kochana! No ty jeszcze tylko dwa tygodnie....wszystko juz gotowe? Obraczki masz?

Hej w nocy albo dzień dobry.
Co tu taki ruch?:confused:
Impreza była bardzo udana, chociaż z chrześniaczką to się nie nabawiłam bo jak zwykle siostry teściowa wiodła w tym prym i cały czas ją przy sobie trzymała :baffled:nawet zabrała się za mojego Dawidka :angry: ale se poradzilim :happy2:.
Martynka dostała furę prezentów z których najbardziej cieszyła się Maja :tak::-D.
Stół uginał sie od jedzonka, a jak zajeb... tort mała miała :tak: jutro Wam pokażę. Dawidek tylko nie mógł spać i trochę marudził ale daliśmy radę, drogę do domu jak ostatnio spędził przy cycku :-D.

renifer nie myśl o tym, że Mikołajek ma jakąś chorobę. Czasami małe dzieci tak mają. Tak dziwnie charczą. Z czasem to mija. Trzymam kciuki, aby wszystko zaczęło sie u Was normować.
Tak, Dawidek też charczy i tak jak u Ciebie oskrzela i płucka czyste, psikam mu wodę morską i pani dr mówiła że to wystarczy bo on jeszcze cały czas oczyszcza się po porodzie. I faktycznie coraz mnie charczy i coraz lepiej oddycha :tak:
u mnie jest podobnie nie dość że wysłu****e że nic nie robie całymi dniami to jeszcze moja mam bawi Filipka bo tak się składa że mieszkamy razem z moimi rodzicami. Jest mi w tedy przykro bo naprawdę się staram nawet osobno gotuje co moją mamę zdziwiło bo razem było by szybciej . Ale on tego nie docenia tylko uważa że to jest moim obowiązkiem:-(
Witaj i czuj sie jak u siebie w domu :tak:
Aniab powiem ci ze np wszystkie zabawki edukacyjne kupilam Vanessce na Allegro bo cena jest czasami o polowe tansza niz w sklepie! No i inne pierdolki tez czasem zakupie...:)
:tak::tak: to prawda. Ja chciałam kupić mężowi golarkę Braun Pulsonic ale ona kosztuje 1600 zł :szok:, ogłupieli chyba ale nie o to chodzi, bo na allegro jest za 999zł, różnica jest ogromna ale i tak mnie nie stać :no:.

Iwonka 2006 a szalej na allegro ile się da:tak: Ja też prezenty zamawiam, bo ciągle z dzieciami to ciężko coś nabyc.:-( Siostra mnie namawia na zakup butów dla dzieci tą drogą ale jakoś nie mogę się przełamac! Aha niestety ona ci też nie jest w stanie poradzic z tym filmikiem na photobucket:no:
Jak kupiła Majce i jestem bardzo zadowolona :tak::tak:, Maja zresztą też.
Martynkę uściskałam od cioci :tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA
CIEBIE I MĘŻA

Dzień dobry w niedzielny mroźny poranek:-)Mi mały zrobił pobudkę przed 7 już:szok:Nie da mamusi pospac. Trochę się sam pobawił ale p[o paru minutach wołał am więc trzeba było iść sniadanko zrobić. W międzyczasie mały obudził Madzię na śniadanie a teraz się razem bawią. Czasami mnie zaskakują jak tak razem grzecznie się bawią bo coraz lepiej im to wychodzi:-DWidzę że do późna niektórzy tu urzędowali;-)To teraz chyba prędko tu nikt nie zajrzy bo odsypiacie:tak:
Asiulinka udanych chrzcin:tak:

Doczytałam kilka ostatnich stronek...

Sewa - fajne te dowcipy :)))

Sikoreczko - mam nadzieję, że jednak udał się Wam romantyczny wieczór :)

U nas wczoraj padał intensywnie śnieg :) Przez chwilę bialutko było :)

Witam:-)a u mnie sniegu jak nie bylo tak nie ma:no:
Ania138 to imprezka udana,czekamy na fotki:-)
Sikoreczka zawsze sa podane dokladne wymiary wkladki w bucikach i tym trzeba sie sugerowac na Allegro :tak::-)
Milej niedzielki:-)

reklama
Dzień dobry w słoneczny, ale mroźny poranek :tak:

Nie mam na dziś planów, więc pewnie bedę co jakiś czas pojawiała się na BB.
Życzę wszystkim miłej, rodzinnej niedzieli.

Do góry