reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pycha to fajnie Ci..............ja niestety przez chorobe Kubaska siedze w domku.............i popijam goraca czekolade hihihhi

moj los w pracy, wiec pewnie moge sie go spodziewac kolo 22...............ehhh

reklama
joaska nie martw sie szybciutko mu przejdzie!!!! akurat teraz w ta niewiadomo jaka pogode posiedzicie a juz za pare dni bedzie cieplo to wyruszycie w miasto!!!!
pycha no kurcze myslalam ze moze jednak wozek...ale pewnie bedziesz miala oczy wokol glowy!!!!! no ja bym chyba drani zamordowala! 600 zl za wozek! teraz wiekszosc ludzi tyle zarazbia miesiacznie! normalnie porazka!

Mi też narobiliscie smaka na pomidorówke ale najwczesniej zrobie w sobote.
Ja jutro wybieram sie do fryzjera. Najpierw jedziemy z Maciem do neurologa a potem do fryzjera i na ploty do kumpeli. Sprzatanie musie poczekac. Mysmy rok temu skonczyli wymieniac okna na plastiki i jestem teraz zadowolona bo w koncu mam do mycie tylko 5 duzych okien i dwa małe a przedtem było dwa razy wiecej roboty. Zeby tylko pogoda dopisała na te okna.

no i nic nie wyszło z tego fryzjera, bo wszędzie pełno ludzi, musze sie chyba zapisac, ale nie wiem kiedy i na którą, bo mężuś ma nienormowany czas pracy i z tego wszystkiego poszłam tylko do marketu na zakupy, bo jeszcze doła zalłapałam ja zobaczyłam jak wszyscy sobie spacerują ze swoimi dzieciaczkami, a Maja nie ma czym

a właśnie przed chwilka dawałam Mai zupkę, a ona........... zasnęła przy jedzeniu, tego jeszcze nie było ;D ;D ;D

Pycha mi wczoraj Maciek zasnoł przy butki o 18 i dospał do 4 nad ranem. Ciekawe jak bedzie dzisiaj.
Ja jestem umowiona z fryzjerka na jutro tylko jeszcze do konca nie mam pomysła co chce zrobic z włosami :p

Umylam dwa okna !!!
Bylam nawet na spacerku- ale zimno sie zrobilo!
Odebralm brakujacy beret do ubranka Jasiowego. ale niestety trzeba go poprawic,
Jutro kupie troszki i zaniose do poprawy

Jakos zmeczona jestem

dziewczyny czy stopery blokuja dokladnie dochodzace dzwieki?????? bylam u lekarza i niestety mam przytlumiony sluch od tego wydzierania sie mlodego, nie chce tego juz wiecej sluchac.........bo juz totalnie ogluchne....

Witam wszystkich :) nowe mamy też ;)
Ale się naczytałam pół godzinki mi zajeło.Ja dzis w szafie porządek zrobiłam i na podwórku też uprzątnełam ale jeszcze kupe burdelku na nim zostało ;D
Oj z kasą krucho się u mnie zrobiło tylko czekam na wypłatę, jak na zakupy wlecęto mi się humor poprawi ;D
Jsorbek ale macie szczęście że wygraliście coś,u nas teściowa z krzyżówek wygrywa i to są zawsze kosmetyki,ale i tak fajnie bo zawsze coś mi skapnie ;)
Biedronka i gdzie ten wózek??
Mordziulka i coś wiesz w związku z Hubcia chorobą??

reklama
Do góry