reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No moj dziadek do mnie nie przyjezdza bo ma daleka a ma juz 86 lat i musza go do mnie przywiez.

Pycha ja znalazłam fajna fryzjerke ale w miescie obok, przyjmuje w domu ale umie zrobic z włosami cos.

reklama
U nas jest kilka fryzjerek ale wszystkie jakieś bezpciowe jak sie pytam czy maja jakies zabiegi nawilżające bo włosy moje sie suche zrobiły a jak suche to się łamia to potrzą na mnie jak bym z innej planety była O0
najlepiej robia trwałe starym babcią :mad:
Ajak fajny fryzjer jest no w innym mieście oczywiście to za najprostrzą fryze bierze 200 no ale wtedy wszystko jest super

No to spadam z mężem się prysznicować :p
dobrej nocki życzę
cartoonsimpsongifanimate02home.gif

witajcie wieczorkiem kobitki widze ze nawet was tu sporo no ja sie dzis tez troszki napracowalam -porzadki w ciuszkach brzdacow szafeczki w kuchni i zamoezam cos tam jeszcze poprzegladac.no dziewczyny jak bedziecie po fryzjerku to fotki pokarzcie bo ja tez mysle o czyms na glowie tylko tez bez pomyslu jestem                                                                co do radja maryja to moja tesciowka tez posluchuje tego cale szczescie ze my w domu niemamy takiego radja zeby lapalo te stacje(zreszta ja jestem za  zamknieciem tej rozglosni )

a co do zakladow fryzjerskich to faktycznie zadko sie zdarzaja z prawdziwego zdarzenia ze wchodzisz siadasz muwisz ze to i to bys chciala a po zabiegu jest cos na twojej glowie ,no ale ja chodze do jednej fryzjerki i wlasciwie jestem zawsze zadowolona -maz tylko niezawsze,no i niestety sie placi ale przynajmniej wiem za co ,tylko teraz to juz sama niewiem co bym zrobila

MOja fryzjerka jest suuuper
Sam teraz ( 4 marca urodzila syna) jest tak nowoczesna babka ze sam ma zielone pasemka!
Nawet jak bylam po porodzie w szpitalu ( wieie jak sie wyglada) to kolezanki mi mowily ze mam suuuper fryzurke
Trzeba po prostu znalesc fryzjera ktory nam odpowiada

malutka czy muwisz o Ewelinie z salonu u Goski lesnieskiej bo ja wlasnie do niej zawsze chodze i ona  ma fantazje choc czasem zdaza jehj sie zrobic lekka niezamiezona asymetrje ale ogulnie jes OKI

reklama
uciekam bo moja toska sie dobiera do kompa zreszta juz nieraz go zresetowala ale taki urok jak ma sie taka kochana lobuzice ide ja myju myju i mniam mniam i lululu zrobic moze jeszcze do was zagladne jak mnie maz dopusci do kompa

Do góry