reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam coraz mniej czasu tylko wieczorkiem moge do urzygi siedziec bo mlody zasypia okolo 20.00 i spi do rana......a w dzien jest roznie, kiedys molam non stop siedziec a teraz alanek jest ciekawy swiata, cigale chce sie bawic wiec komp odpada, chyba ze chce go nauczyc obslugi kompa i miec pozniej konkurencje...za nic!!!!
amarzena pisze:
Witam z wieczorka. Niestety ja też nie mam jeszcze nic kupione na chrzciny. Radia Maryja nie słucham ani nikt z mojej rodzinki.  :police: Zastanawiam się skąd znajdujecie tyle czasu na takie pogaduchy. Zazdroszcze. ;D

reklama
Ala zasypia koło 21 a potem budzi się po 6 godzinach a czasem po 3. W ciągu dnia komp odpada bo Ala bardzo lubi jak do niej mówię i patrzę się jej prosto w oczy, bo inaczej krzyk. A śpi tylko na spacerze i trochę po ale wtedy robię obiadek.
Teraz spadam pod kołdekę.
PA Babeczki ;D

ja ide obejrzec jakis filmik bo pospalam po poludniu i oczywiscie robota poszla w las!!!!! a tu cichutko jakos!!!!!!
lady jak wozek?????? jeszcze spacerujesz?

uspiłam juz moich kochanych i teraz siedzę jeszcze ale zaraz mykam. włosy wyprostowałam i moge do ludzi wyjśc jutro

sorbek zdjcie mialo byc!!!!!!
ja te juz ide znaczy nie ide tylko sie klade i wlaczam film!!!!!!!!

dobrej nocki zycze wszystkim mamusiom i ich dzidziusiom i mezusiom!!!!!!!!!!!!

reklama
malutka pisze:
Pucha z tego co sie orientuje to ty masz dlugie wlosy??
Wiesz teraz sa juz nie modne balejaze( czy jak tam to sie pisze), tylko jednen kolor rozjasniony reflekssami o 3 tony jasniejszym kolorem
A ty nie chcesz ich podciac?? tak do ramion i pocieniowac na calej dlugosaci ?? a co z grzywka- prosta , polokragla a moze za skos??

mam takie półdługie, ale musze mieć taką długość żeby związac w kite, o grzywce własnie tez myslę, ale zobaczymy co mi doradza,

dobra słyszę ze mężus konczy kąpiel to spadam, bo on juz i tak twierdzi, ze cłaymi dniami siedzę przed kompem i dziś w sumie tak było

papatki :) :) :)

Do góry