reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jsorbek pisze:
L4dY chyba jeżdzi jeszcze wózkiem że jej tyle czasu nie ma ::) :p ;)

wrrrrrr......%($#^)_&+)#*)R*()&*(^&*%#^R%^@%^%@*#%$*&^(*&#%^$%_@!*$_(&% :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

wczoraj wózka nieprzywiezli ..miałąm wieczorem takiego doła że nawet maż mnie niedał rady pocieszyć .Poszłam spac o 21 :mad:

Jak dzisiaj nieprzywiozą ...to chyba sama po niego pojade do tego Szczecina ::)

reklama
A myslam ze juz

PIERWSZA

bede a tu L4dy mnie wyprzedzila

NIe matrw sie ja tez sie nie moglam doczekac mojego wozka chiba 2 tyd czekalam! A od kogo kupilas??

DZIEN DOBRY kobitki dzisiaj piekny dzionek sie zapowiada slonko piknie swieci oby tak dalej my juz po sniadanku synek w szkole mezus zaraz do pracy ucieka ,ale ja musze wczesniej jeszcze do sklepu wuskoczyc sorbek no mialas fotke nam pokazac-bo jestesmy ciekawe L4dy-pewnie dzis wozeczek dowioza i pujdziesz na dllllluuuuggggiiiii spacerek pycha jak tam sledztwo juz cos wiesz pewnego

hej babeczki :) :) :)

a ja myslałam że pierwsza będę,

mielismy okropna noc, Maja się wybudzała, popłkiwała, nie wiem co się stało, moze to ząbki????

a ja siedze z bólem głowy i mocna kawą, bo za chwilę zaczynam mycie okien

justus pisze:
pycha jak tam sledztwo juz cos wiesz pewnego

nie wiem nic, a do tego już mam wątpliwości, czy czasem nie podejrzewam niewinnych ludzi, licze na pomoc tego kolegi policjanta,

L4dY-bIrd współczuje tego czekania, mnie to zaraz roznosi jak czegos nie mam od razu

MOj synus nie pozwalam mi dzis sniadania zjesc , wyrywal mi kanapeczki z reki- momo ze byl cycoleniu, i napewno sie najadl
Wiec mu troszke kaszki zdrobial i byla spokoj jedlismy razem
On tak ostatno ma jak ktos je to i on musi- mam malego zerloczka hihijhi

malutka i pycha macie male obrzarciuszki to dobrze ze chca jesc ja pamietam jak musialam wciskac jedzonko mojemu tygryskowi jak byl; maly zreszta teraz tez cale szczescie ze toska jak zobaczy cos do jedzonka to sama wola ,wczoraj np. jadla z tata lazanki z kapustka i kielbaska i cebulka duszona i tak jej smakowalo ze hejjj,a za pare minut wyjela se mega danonka i tez pozarla i potem flacha na noc no mama sie cieszyla tylko w nocy byl lekki placz

reklama
Do góry