reklama
U nas jest kilka fryzjerek ale wszystkie jakieś bezpciowe jak sie pytam czy maja jakies zabiegi nawilżające bo włosy moje sie suche zrobiły a jak suche to się łamia to potrzą na mnie jak bym z innej planety była O0
najlepiej robia trwałe starym babcią
Ajak fajny fryzjer jest no w innym mieście oczywiście to za najprostrzą fryze bierze 200 no ale wtedy wszystko jest super
najlepiej robia trwałe starym babcią
Ajak fajny fryzjer jest no w innym mieście oczywiście to za najprostrzą fryze bierze 200 no ale wtedy wszystko jest super
witajcie wieczorkiem kobitki widze ze nawet was tu sporo no ja sie dzis tez troszki napracowalam -porzadki w ciuszkach brzdacow szafeczki w kuchni i zamoezam cos tam jeszcze poprzegladac.no dziewczyny jak bedziecie po fryzjerku to fotki pokarzcie bo ja tez mysle o czyms na glowie tylko tez bez pomyslu jestem co do radja maryja to moja tesciowka tez posluchuje tego cale szczescie ze my w domu niemamy takiego radja zeby lapalo te stacje(zreszta ja jestem za zamknieciem tej rozglosni )
a co do zakladow fryzjerskich to faktycznie zadko sie zdarzaja z prawdziwego zdarzenia ze wchodzisz siadasz muwisz ze to i to bys chciala a po zabiegu jest cos na twojej glowie ,no ale ja chodze do jednej fryzjerki i wlasciwie jestem zawsze zadowolona -maz tylko niezawsze,no i niestety sie placi ale przynajmniej wiem za co ,tylko teraz to juz sama niewiem co bym zrobila
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
MOja fryzjerka jest suuuper
Sam teraz ( 4 marca urodzila syna) jest tak nowoczesna babka ze sam ma zielone pasemka!
Nawet jak bylam po porodzie w szpitalu ( wieie jak sie wyglada) to kolezanki mi mowily ze mam suuuper fryzurke
Trzeba po prostu znalesc fryzjera ktory nam odpowiada
Sam teraz ( 4 marca urodzila syna) jest tak nowoczesna babka ze sam ma zielone pasemka!
Nawet jak bylam po porodzie w szpitalu ( wieie jak sie wyglada) to kolezanki mi mowily ze mam suuuper fryzurke
Trzeba po prostu znalesc fryzjera ktory nam odpowiada
reklama
Podziel się: