reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ubieram mojego Potwora i idziemy się przejść.Dziś bez wózka więc na troche, ale musze go przewietrzyć może padnie?????Poza tym mam ochote na ciasteczka i Mokate 3w1:-)

Dzień dobry wskoczyłam powiedziec i mykam działac! Bigosik pogotujemy i resztę porządków zrobic! Jak mi się nie chce! Madzia bardzo cierpi i wyspac się nie dała. Jeszcze pobudkę przed 7 zrobiła a teraz odsypia! Miłego dzionka! Wskoczę wieczorkiem:-)

Iwona.C - dziękuję kochaniutka :tak:

Inna, witaj i na tym wąteczku :tak: Brzuszek widać a szczególnie czuć po tym, że już muszę nosić ciuchy ciążowe hihi mam jedne spodnie normalne w których się jeszcze dopinam ale to dlatego że kupiłam za duże. Płeć chciałabym poznać ale nie mam żadnych przeczuć... poprzednio byłam stuprocentowo przekonana, że będę miała córkę a okazało się że jest chłopak, więc teraz się nie nastawiam ani w jedną ani w drugą stronę .... zresztą chłopaki też są super!
Bardzo współczuję wyjazdu do szkoły, no ale to zawsze oderwanie się od codzienności, spotkanie ze znajomymi.... oby było miło i szybko minęło!

Aniab, śledzę wątek o Mai i cały czas ryczę gdy tam jestem. Nie mogę się doczekać najświeższych informacji, mam wielką nadzieję, że będzie wszystko dobrze!!!

Iwonka no pewnie:-DJa kiedyś to latałam ze scierkami i sprzątałam a teraz jakos mi nie zależy:baffled:Chyba się starzeję;-)

No wiesz - starzejesz!!! Przeciez my kobiety sie nie starzejemy;-):-)

SIKORECZKA bigosiku to i ja bym chetnie zjadla:tak:

No nic ja tez sie pomalu zbieram na zakupy i po Natalke do szkoly. Mam nadzieje,ze dzis nie mieli zadnego sprawdzianu:baffled:. Wczoraj dziecko poszlo po chorobie do szkoly i od razu 2 sprawdziany:shocked2:

:baffled:. Wczoraj dziecko poszlo po chorobie do szkoly i od razu 2 sprawdziany:shocked2:
Ależ męczą te dzieciaki :shocked2:.Po chorobie powinni dziecku odpuścić i pozwolić pisac sprawdzian innego dnia :tak:

Bardzo współczuję wyjazdu do szkoły, no ale to zawsze oderwanie się od codzienności, spotkanie ze znajomymi.... oby było miło i szybko minęło!
Dzisiaj to może i będzie miło, bo jadę tylko na jeden wykład, ale jutro od 8 rano harówka, bo prawie same ćwiczenia.A ja biedna nie miałam ani czasu ani ochoty nic poczytać.A znajomych to ja tam za wielu nie mam ;-)

A ja dziś myślę o Mai. Dobrze że noc minęła spokojnie. Mam nadzieję że w końcu doznają szczęścia bo tak duzo się wycierpieli:tak:
Ja też myślę o Majeczce.Od samego rana zaglądam na wątek o niej i czekam na wieści.Nawet mój Jacuś powiedział, że jak już coś będzie wiadomo, to żebym mu dała znać, tak się przejął :tak:

Ja tez stwierdzilam ze dzis odpuszcze, przeciez jutro bede sprzatala na niedziele to za jeden dzien brudem nie zarosne;-):-D. Wiec dzis zwyczajnie leniu****e tylko obiad zrobie - a co??:-D:-D
My powoli brudem zarastamy, ale przy moim łobuziaku posprzątać się nia da ;-).A dzisiaj to nawet obiadu nie robię :-p

A teraz idę szybko wskoczyć do wanny, póki Oliwianka śpi.Kawka już wypita:-), teraz trzeba się zrobić na bóstwo :-D:cool2:

ja wczoraj pol dnia sciagalam fasolki i inne piosenki dla hanifki i bajki fajnie tak posluchac od razu przedszkole mi sie przypomnialo i szczotka pasta kubek ciepla woda...

haha, moja ulubiona : szczotka pasta... i jeszcze kulfon ;))) :-D:-D:-D:-D wracają wspomnienia ;)

Ciocia u mnie była wieczorkiem i postawiła Adriankowi bańki. Dzielny był i nawet się nie ruszył. Tylko potem się spytał czy mu ciocia coś przywiozła:-D Ah ten mój łobuz kochany:laugh2: Madzia mi się rzuca okropnie bo jej zębiska idą!

dużo zdrówka dla Adrianka !!! kurde, bańki, pewnie bardziej to przezyłaś niz on:sorry2::sorry2: ja bym padła...

Heja , a Ja Was tak ukratkiem podczytuje tyle o ile mam czasu, ale jakos napisac sie boje po tak dlugiej nieobecnosci....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale postaram sie wkrecic i odzywac sie czesciej :-) a teraz zmykam spac ....:blink: dobranoc wszystkim

BUZIACZKU a ja kiedyś czytałam lipcóweczki i lipcowe porody i nie moglam sie swojego doczekac, a Twoja Blaneczka ma już 4 miechy... wow, leci ten czas!
Witam :-)
Ja znowu nieprzytomna :baffled:.Oliwka w nocy koncert nam urządziła, wyła jak...wyjec pospolity :dry:.Oczywiście, wyśliznęła się z łóżeczka na nasz materac (który leży koło jej łóżeczka), wierzgała nogami, piszczała...Masakra.A pobudka, jak zwykle, o 7 :baffled:.Jeszcze na dzien dobry udało się jej skopać moją twarz :no:.

życzę wyspania dzisiaj!

a u nas fajnie, jak na razie... młody w nocy spał ze mną grzecznie, o szósej miał wzdęcie i po masażu zrobił kupke, ale i tak mnie oszczędził ze nie wariował w nocy ;))) teraz tez czekam jak sie obudz i wyjdziemy na dwór... u nas ponuro niestety, moze jakies słonce w koncu raczy wyjść???

pozdrówka dla wszystkich

reklama
A ja własnie otworzyłam książkę "Podstawy psychologii ogólnej" na stronie 268 ;-) i spróbuję się zmusić do przeczytania rozdziału pt."Podstawowe prawidłowości i teorie uczenia się" Fuuuj :oo:.A później jeszcze rozdział "Myślenie i mowa" :oo:
Do tego muszę zrobić notatki na historię myśli pedagogicznej, bo kobieta nie toleruje kserówek, wydruków, mogą być tylko własnoręcznie zrobione notatki :baffled:.A resztę to może sobie odpuszczę, bo mi i tak czasu braknie.
Oliwka nadal śpi i mogłaby jeszcze z godzinkę pospać, nie pogniewałabym się w ogóle.
Ależ mam ochotę na spacerek...Gdyby to była wiosna, gdyby było ciepło, to poszłabym na spacer, usiadła gdzieś na ławce i wchłaniałabym wiedzę na świeżym powietrzu.A tak to...pozostaje mi kisić się w domu :wściekła/y:

Do góry