reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona podpisuje się pod Inna.
Inna mój dla odmiany obudził się szczęśliwy i roześmiany a po 15 min jeden płacz i tylko na rękach się uspokaja.Mój M zaginąła w akcjii, miał być na 15, obiad gotowy a go wcieło_Oj zła jestem...Karolek na rękach...

reklama
Mój M zaginąła w akcjii, miał być na 15, obiad gotowy a go wcieło_Oj zła jestem...
Heh, mój też jakby zaginął, ale ja mojemu daję zawsze troszkę zapasu, bo u niego 15 minut to co najmniej pół godziny, powoli się do tego przyzwyczajam ;-).Tylko u nas różnica taka, że mój Jacek ma przywieźć coś do jedzonka dla mnie i ja tak siedzę i czekam :sorry2:

Inna biedne głodne dziewczyny..
Mpjemu Pawłowi autobus nie przyjechał:baffled:Zła jestem bo zadzwonić,że będzie wcześniej umiał, aże autobus wypadł to już nie:confused::confused::baffled::baffled:Jemy bez niego, najwyżej sobie odgrzeje:cool2::cool2:

Inna biedne głodne dziewczyny..
Mpjemu Pawłowi autobus nie przyjechał:baffled:Zła jestem bo zadzwonić,że będzie wcześniej umiał, aże autobus wypadł to już nie:confused::confused::baffled::baffled:Jemy bez niego, najwyżej sobie odgrzeje:cool2::cool2:
Oliwka najedzona :tak:, to ja umieram z głodu ;-)
A co do tego dzwonienia...He he, faceci to chyba tak mają...Wydaje im się, że skoro zadzwonili że będą wcześniej, a spóźniają sie, to my już powinnyśmy wiedzieć dlaczego :-D.Bo my to przecież wróżki jesteśmy.A spróbuj Ty tak zrobić, to zaraz pretensje usłyszysz, bo on się martwi i denerwuje ;-)

Zapraszam do mnie:-):-)Podziele się mielonym:-):-)My już pojedliśmy, Lolo dojada mielonego, ciekwe kiedy nakarmi nim psa:confused::-pFaceci, faceci już godzina spóznienia, oj, oj:-):-)Jak jabym tak zrobiła to przez miesiąc by mi to wypominał..No właśnie wszedł:-):-)

My juz po lekarzu. Mały narozrabiał jak zwykle u pani doktor na którą baba woła:-DMadzia do srody w domu bo gardło bardzo brzydkie:tak:No i ma bardzo silny lek skoro nic jej do tej pory nie pomogło:tak:
Klavell wszystkiego dobrego dla Hanifki:-)
Iwonka koniecznie musisz coś zrobić w sprawie tego chłopaka:tak:A jak nie pomoże to sama mu w tylek nakop;-)
Iwonka2006 szok za taką obsługę kobiety ciężarnej to bym ją z 4 piętra zrzuciła:no:

KLAVELL dużo zdrówka dla córuni!!!

ja jutro jade do rodziców z meżem i mikim, startujemy z samego rana ;) chcieliśmy jechac za tydzień ale u nas nie ma prądu jutro od 7-ej do 17-ej, wiec ja w ogóle nie widze sensu siedzenia w domu...

bużki duże, odezwe sie w niedziele :tak::tak:

reklama
Ja tak na momencik bo zmykam zaraz kapac Bkaneczke , dzis bylysmy na spcerku jak zawse ponad 2 godzinki , na poczcie i w tesco :tak: Blaneczka spala i sie bacznie przygladala wszystkiemu . Pozniej bawila sie balonikiem z helem a przy tym zachodzila sie ze smiechu,ja szybciutko napisalam kartki swiateczne i poszlysmy do skrzynki , i nie bralam jej juz w wozeczek tylko na rekach tak sie rozgladala ze malo co jej sie glowa nie ukrecila ....hahahahha:-D:-D:-D:-D smiechota , Ok zmykam pobawic sie z nia wykapac i pozniej zajrze buuuuskaaa

DUZO ZDROWKA DLA WSZYSTKICH !!!:-)
Buziaczek witaj.... i wkręcaj sie do nas od nowa. Jak tam Blaneczka?

Dziekuje Blaneczka wlasnie spi ,a ja szybciutko na BB wpadlam :-):-) Rosnie bardzo szybko jest rozkoszna nauczyla sie teraz zachwycac wszstkim, smieje sie w niebo glosy ze wszystkiego jest cudnaa.:-) ohoh juz sie obudzila:szok::sorry2:

BUZIACZEK zagladaj czesciej:tak::tak:

Postaram sie napewno jak tylko znajde czas :tak::tak::tak:;-);-)
Buziaczek witaj . Jak uroki macierzyństwa?:-)

Adziekuje bardzo dobrze nie chce zapeszyc ale MOja NIunia jest raczej spokojna czasem zdarza jej sie nie spokojne nocki i placzliwe dni...jak kazdy ma swoje humorki :) ale juz jest coraz nwieksza i charakterek pokazuje nie powiem ....wrrrr
Najgorsze to ze jest rozpieszczana z kazdej strony bo jest namlodsza z rodziny a od strony meza jest jedynym nimowlakiem 1 wnuczka:tak::sorry2: to sobie wyobrazacie ??
Buziaczek hej, jak zobaczyłam że Blaneczka ma już 4 miesiące to aż mi sie wierzyć nie chciało :confused:, ale ten czas leci :shocked2:

Leci leci bardzo szybko , a ja juz bym chciala zeby siedziala i chodzila :-D:-D bo spacerki by byly bardziej wesole , juz by troszke orientowala a to hustawki itp:-):tak:;-)

Do góry