reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia i ty rownierz zloz zyczenia swojemu mezusiowi :-)Szczescia ,zdrowia,pomyslnosci :-)

Dolaczamy sie do zyczen:tak:

A my dzis spalismy do 9:14:-):-):-):-) No ale to pewnie dlatego ze Vanesska zle spala w nocy bo niestety katar ja dopadla bo moj R, ja zarazil i czuje ze sie i na mnie przeniesie.:wściekła/y:

IWONKA to szybciutko bierz jakies witaminki i herbatke z cytrynka no i zdroweczka dla Vanesski:tak:

Iwonkac28 ja też siedzę w domku więc może zrobimy sobie ostatki wirtualne razem:-D

Chetnie - to o ktorej zaczynamy:-D:-D a moze ktos jeszcze sie dolaczy;-)

reklama
dziekuje kochane za życzenia dla męza..

My na wsi jeszcze,ale niedługo do domku spadamy,ja słoiki ma do wstawienia i dwa ciasta mężowi zrobić obiecąłam i sąłatke,hmm troche robocizny mam na dzisiaj..a mąz jutro jedize po śnaidanku,,buuu,,jak ten tydzien szybko minął..papa
pozdrowionkaaa

no ja tak troszke nadrabiam zaległości,,,ale tak po łebkach troszkeee:zawstydzona/y::-p..
ale zostalo mi jeszcze 6 stron,,a dopieor jutro zajrze i zapewne bedzi ekolo 12,hehe

Ewcia pamiętamy cię!!!!!! I czekamy na twoje posty, bo ich tu brak kochana:-D:-D:-D A jak tam u ciebie? Mati zdrowy?
no dzieki dzieki,a spoko,,tate molestuje od rana do wieczora...

Powiedzcie mi dziewczyny czy wywoływałyście kiedyś zdjęcia z allegro:confused: Bo znalazłam tanio i facet ma dobre komentarze i teraz się zastanawiam czy warto:confused2:
100 ZDJĘĆ FORMAT CYFROWY KODAK - 0,23 zł. szt. (271015062) - Aukcje internetowe Allegro
ja nigdy przez allegro nie robilam,,zawsze w realu wywoluje...

EWCIA witaj kobietko - pisz no tu do nas bo nam twoich postow brakuje!!
nono braki przeze mnie,,,,haha

:-)
Ewcia oczywiscie że pamietamy, wysyłaj już męża do pracy i wracaj tu do nas bo brak nam ciebie:tak:
:-D
no wracam jutro,,do uslyszenia,papa

No dzięki ze pamietacie juz mysłałam,ze wejde a wy co ty tu robisz kobnieto!! haha(artuje),,ja wiem ze pamietacie,,buziaki,,do jutra papaa

Dzień dobry.
Ja sobie dzis pospalam do 10.:szok::-) Przez to jestem troche zakrecona.:rofl2:
Aniab, Iwona.c dolaczam do Was. Ja takze dzis siedze w domku. W dodatku sama z dziecmi, bo moj M jedzie do Katowic do spodka na skoki motocyklowe. -pozwolilam mu w ramach prezentu urodzinowego.;-):-)

Czarna duzo milosci na nowej drodze zycia.
hochz06.gif
rosliny_05.gif

Ewcia -dla Twojego mezusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Witam was

Wpadlam tylko na chwilke bo maly jeszcze spi a kolo 15 przychodzi do nas moja kuzynka i musze cs naszykowac do kawki.
Mojego M jak zwykle nie ma w domu..... dzis pojechal auto kupic....ciekawe o ktorej wroci:confused2:

Przylanczam sie do zyczen dla Czarnej i Meża Ewci, wszystkiego naj naj

reklama
Rany a mój mały spać nie chciał ale w końcu go położyłam i płakał póki nie usnął. Zrobił się okropny ostatnio. Wszystko próbuje płaczem wymuszać. Muszę chyba z rad superniani skorzystać;-):-D Kregosłup mnie boli i nic nie robię

Do góry