reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Uf ja tez dopiero nie dawno skonczylam sprzatac.A na obiadek rosol.Teraz ide odpoczac.Acha tez sama jestem z dzieckiem nadal...
Klavell nawet czujen ten zapach tych ziemniaczkow mniam mniam

reklama
No juz jestem sama -maz wlasnie wyjechal. Bedzie po polnocy.
A ja siedze i powoli dola lapie. Moze zrobie sobie kawke i wezme cos slodkiego na poprawe humorku?:tak:
Widze, ze nowe awaterki sie pojawily.:-) Wszystkie bardzo ladne.:tak:

mam zaszczyt Wam zaprezentowac moje cudne dziecie w kitce...pierwszej kitce...
img0002qg8.jpg
img0003bh0.jpg

img0004mw3.jpg
img0005fo0.jpg

Klavell sliczna kitka!!!!!!!!!!!! Alez grubasek jest pulchniutki z Hanifki :) Pamietam jak niedawno moja taka byla a juz dwa latka skonczyla.........

nono kiteczka super klavell,sliczna pulchniutkamalutka twoja...:tak:

Moj pojechał z synem do mamys wojej po jaja,mięso,chelby itd..
ja robie słoiki i murzynka dla m..hehe,,i kolacyje...

buziakii

no ja jestem,bo nudze sie,,ciadto sie robi,,mieśo tez..

a was nie ma jak ja jestem,,no zapewne z mężami spedzacie czas..lece obadac miesko..
ja wogole neta nie mialam u siebie,moj m wsyztsko wyrzucil z kompa i nowe wgrał cuda i windows,,bo komp nie mial sily juz ciagnac,,bo niby to ja za duzo sprzatalam...:zawstydzona/y::-p

Klavell jaka śliczna córunia w kiteczce:-)
Ewcia a to jak ci teraz lepiej smiga komputer to częściej u nas zagościsz;-)
A ja kąpie dzieciaki. Zaraz jeść uszykuję i chyba się walniemy do łóżka bo mnie łeb nawala:-(Nic mi się nie chce:no:

U mnie dzieciaczki juz pokapane i uspione. A ja teraz siedze i ogladam tvn. Czekam na Miss Agent 2, bo jeszcze nie widzialam. Mam nadzieje, ze bedzie warto czekac, ze sie odpreze. Ale pewnie Grzes sie obudzi i nie da mamusi poogladac.:baffled:
Klavell slicznie Twoja corcia wyglada.:tak:

reklama
Do góry