reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klavell współczuje i tule mocno.
Sikoreczka fajnie,że już jest lepiej.
Leika my oglądamy RYB:-)Karollo go uwielbia.
Inna dla Oliwki wszystkiego co najlepsze:-):-)
Dzien Dobry tak w ogóle

Dziekuje wszystkim za mile slowa i dodanie otuchy przyda sie bardzo...
my z hanifk juz gotowe jestesmy dzis czwartek wiec idziemy na 11 na masaze...wpadlam tylko sie przywitac i podziekowac
potem sie odezwe...

Dzień dobry! U nas już dobrze. Nikt na brzuchy nie narzeka, mali jedzą bez problemu. Nie wiem jak u siorki bo nie dzwoniłam. Szwagierkę opierdzieliłam w ten sam dzień ale się zbytnio nie przejęła. Co ją to przecież oni już zdrowi:wściekła/y: Kurcze a ja muszę tam jeszcze popjechac:wściekła/y: Bo mały to mój chrześniak i miał urodzinki w ten dzień co Madzia, a ja jeszcze u niego nie byłam. Zresztą nie miałam możliwości bo siedzieli nad morzem:dry: Kupiłam mu fajny jeżdzik i wypadałoby go wręczyc:blink: Nocka krzycząca znów była, ja myślałam że brzucho ją boli a tu sie okazało że jej wszystkie czwóreczki wylazły:szok: Rosną trzy na raz i dlatego marudzi. Bidulka:-( Adrianek ma jutro urodzinki i właśnie zmówiłam się z kuzynką w bawilandzie, zrobię małemu niespodziankę! Ale się ucieszy:-)
Klavell mocno cię utulam!
Leika kciuki już zaciskam!
A u mnie od kiedy Adrian ma telewizor pokoju to nawet mnie rano nie budzi! Wie gdzie są programy dla dzieci i sam sbie załącza. Czasami to nawet Madzię woła i razem się bawią w pokoju. Jak głodną to dopiero do mnie przychodzą. pasuje mi to bo zawsze mogę doleżec te pół godzinki:-p

Oliwka z okazji ukonczenia 1 roku zycia sto lat w szczesciu zdrowiu usmiechu i duzo milosci od wszystkich!!!!
kindgeb00015.gif

Karollo jszcze śpi, ja posprzątałam i jak się obudzi dam mu jajeczniczke i wybywamy.Umówiłam się,że odwiedze kolege z podstawówki, niedaleko pracuje, pospacerujemy bo piękna pogda u nas, zrobimy zakpuki i na obiad makaronik:-):-)
Teraz was rozśmiesze:-)
3a00aeadb7517a83.jpg

reklama
Do góry