reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry.
A ja mam zly dzien.Nic mi sie nie chce i wszystko mnie wnerwia.:wściekła/y::-( Przed chwila poskarzylam sie mojemu m., a on powiedzial, ze mnie rozumie i wspolczuje, ze wie, ze tylko siedze w domu i dostaje do glowy, ze nawet przewietrzyc sie nie moge (bo Grzes chory) no i w ogole...:szok:Zadziwil mnie. Nigdy mnie nie rozumial. Jak do tej pory to mowil, ze ja to mam fajnie itd. Moze cos mu sie w glowie poprzestawialo.:confused: Oby jak najdluzej!:tak::-D

Klavell bardzo ci wspolczujei sciskam mocno.:-(

Sikoreczka to dobrze, ze juz sie czujecie lepiej.

Bodzinka masz siwtny pajacyk.:tak::-D

Oliwka wszystkiego dobrego z okazji urodzinek! Duzo prezentow i slodyczy.:-)
d_diddle9.gif

Dzien dobry..
ja juz po pracy dzisiaj,a wczoraj wróciłam przed 21 skonana jak tyran jakis i nie miałam na nic siły,,dlatego nie zagladnęłam..
Ale za to dzisiaj jestem i zaraz poczytam co u was....

Oliwka z okazji ukonczenia 1 roku zycia sto lat w szczesciu zdrowiu usmiechu i duzo milosci od wszystkich!!!!
kindgeb00015.gif
my goraco dołączamy sie do zyczeń...

Ewcia i jak tam po dyskotece:confused:
;-)
super,,ale nogi mi w tyłek wchodza i gardło boli,,dziwne bo to dzieci dyska,a ja cierpie,hmmm:confused::sorry2::dry:,,ale daje rade...dzieic do tanca non stop brałay,,a dyrka kukała,,ale nic nie mowila,,,,fajno,,był DJ z radia-bardzo znany,mnawet siuperrr...

Bodzinka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D maz nie ma latwego dostepu do ciebie w tym pajacu;-):-)Fajnie wygladacie:tak:
:-D:-Ddobre,,bidny mąz....ale super Bodiznka pidźamka..

Witam ponownie ja na moment bo maly tu sie kreci.
Iwonko u nas zima jak sie patrzy:yes:a co do bajek to moj nawet 5 minut nie wytrzyma ogladajac ale przy vivie hoho nawet godzine moze siedziec jak teledyski mu podpasuja:-)
Bodzinka pizama pierwsza klasa:-D

OLIWKO wszystkiego naj naj duzo zdrowka szczescia i slodyczy vici i Victorek Ci zyczy

KOCHANA OLIWKO:

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

reklama
Do góry