reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja byłam kupić farby bo będę odnawiać sobie mieszkanko- najpierw sypialnię. No i przy okzaji kupiłam sobie kurtkę bo mam dwa płaszcze ale denerwuje mnie bieganie w nich bo nie mogę ubrać adidasów:-DNo a zeszłoroczną kurtkę należało już pożegnać i wyrzucić:tak:A teraz wcinam spaghetti i popijam winko a na prezenty myslę o książkach. Mojej córce spodobała się książka o księżniczkach Disneya z lampką ale ona kosztuje 70 zł:szok:No ale zobaczę. Dziś w biedronce kupiłam jej torbę z tymi księżniczkami za 15 zł i jest mega szczęśliwa:-D

Mowicie o prezentach, ja tez mam z tym zawsze problem.Na mikolaja kupilismy malemu taka tablice znikopis...czy jakos tak, koszt niewielki a maly napeno si eucieszy.
A na gwiazdek planowalismy kupic cos takiego REWELACYJNA TRAMPOLINA TUBA DO SKAKANIA -HIT OD SS (273826792) - Aukcje internetowe Allegro
ale teraz to strasznie podrozalo jakies 2 miesiace temu kosztowalo 120 zl a teraz..:wściekła/y::no: Igor skacze po wsyztkim i uwielbia to robi cdlatego myslelsimy ze mu sie spodoba, ale teraz nie wiem czy bedziemy w stanie mu to kupic :no:

Witam popołudniowo. Dalej czuję się fatalnie, najchętniej poszłabym spać, ale jak :baffled: ciężkie jest życie samotnej kobiety z dzieckiem :tak::-D

Co do prezentów, to..... mój odwieczny problem. Nie mam nigdy pomysłu . Jędrek ma już tyle zabawek, że nie mam gdzie tego trzymać, ale dostanie zabawki, bo chyba z jakiegoś ciucha to się nie ucieszy ;-) Na mikołaja to już mam zestaw samochodów z Tonka. Pod choinkę mój mąż mu coś przywiezie.

A jeżeli chodzi o prezent dla mojego ślubnego, to ja już kupiłam książkę i płytę. Do tego jeszcze mam zamiar dokupić maszynkę do golenia, bo cały czas kwęka, że ta co ma to już stara, no to będzie miał nową..... no i chyba wystarczy :-)

Sewa bidulko mam nadzieję że Jędrek szybko uśnie i będziesz się mogła położyć:tak:
Ja nie wiem ostatecznie co mężulkowi kupię ale na pewno jakiś sweter albo koszulkę icoś jeszcze ale nie wiem co- wogóle to myślę o złotym łańcuchu:-Dale zobaczę bo te fajne są powyzej 400 zł no i nie wiem czy zasłużył;-)

Ewcia moze chrzesniakowi kupisz jakas gre (np. planszowa). Ja sie zastanawiam nad kupnem 6-letniemu chrzesniakowi mojego m. czego w tym rodzaju: *BK* Gra ZGADNIJ KTO TO? od HASBRO, MB GAMES (274235780) - Aukcje internetowe Allegro albo jakiejs innej gry z MB.
nono niezłe,,własnie widziałam reklamy u nas i tez sa takie accka..musz epomyslec,,albo siory sie zpaytac co on juz ma??..

Mi dzis w koncu przyszly buty z Allegro w koncu takie sobie znalazlam jakby byly od kompletu mojego korzuszka.Sa fajne i wygodne [AMI] CZARNE INDIANKI ZAMSZOWE R.41 (271667520) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. na zywo wygladaja o wiele ladniej :)

A dziecku chcemy kupic kuchnie i no inne typy ktore widzimy ze podobaja sie naszej corce to (dla babc i cioc) odkurzacz reklamy PYŁEK - GADAJĄCY ODKURZACZ, NOWOŚĆ,reklama TV (276277819) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Kubus gadajacy Kubuś Puchatek mówi i śpiewa po polsku GDAŃSK (273108395) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Organki Organy na stojaku!!! SUPER CENA!!! (273939566) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Laptop kubusiowy KOMPUTEREK-Kubuś Puchatek oryginał DISNEY !!! (273950433) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Kotek z tv ale cena juz wogole szok wiec i tak dopada FUR REAL INTERAKTYWNY KOT REKLAMA TV !! (277701507) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Cos z tego m oze mikolaj przyniesie....nie wszytsko napewno

Anaconda skoro twoja Majka lubi teletubisie to moze taki domek.My mamy i Vanessca sie nim bawi TELETUBISIE Nowy DOMEK PIĘTROWY Rewelacja *AKiJ* (275222951) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

A roczniakom i nie tylko polecam bardzo bo sprawdzone i do tej pory ciagle w uzyciu.. Szczeniaczek Uczniaczek Fiher Price HIT! (275241556) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
CHICCO EDUKACYJNY STOLIK +KLOCKI 2W1,NOWY (278872863) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. sa i tansze modele innych firm
GARNUSZEK NA KLOCUSZEK NOWY NA PREZENT (276951225) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
I wogole zabawki tej Firmy jeszcze takie radyjko jest fajowe i te klocki sensoryczne....

Lub na zimowe wieczory dzla dzieci od 3 lat bb* MOON SAND * Piaskolina ZAMEK * Cobi * Rekl. TV (272308224) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego
Niestety ceny nie najlepsze...i tu ich wada
ah te ceny..
iwona fajne buty,,ja własnie musze sobie kupic buty na zime takie płąskei cackei jakt y kupilas,,bo w gory bede miała szpilki:szok:;-);-),,a nie za bardzo bedzie mi wygodnie,hehe

Jak juz jestesmy przy prezentach co kupujecie mezom pod choinke???
rózge!!!!:-D:-D albo mu kupie odrobine cierpliwosci lda mnie....

Witam popołudniowo. Dalej czuję się fatalnie, najchętniej poszłabym spać, ale jak :baffled: ciężkie jest życie samotnej kobiety z dzieckiem :tak::-D

Co do prezentów, to..... mój odwieczny problem. Nie mam nigdy pomysłu . Jędrek ma już tyle zabawek, że nie mam gdzie tego trzymać, ale dostanie zabawki, bo chyba z jakiegoś ciucha to się nie ucieszy ;-) Na mikołaja to już mam zestaw samochodów z Tonka. Pod choinkę mój mąż mu coś przywiezie.

A jeżeli chodzi o prezent dla mojego ślubnego, to ja już kupiłam książkę i płytę. Do tego jeszcze mam zamiar dokupić maszynkę do golenia, bo cały czas kwęka, że ta co ma to już stara, no to będzie miał nową..... no i chyba wystarczy :-)
oj ty bidulko...jĘDREK GRZECNZY TO DA CI ODPOCZĄC ZAPEWNEE

MOJE MALUJE FARBKAMI MIKOŁAJA...

no to teraz dkreca zakreca,przekada,wyjmuje z pudelka farby,,zaraz czuje bedzie katasrtofa..:-D;-);-)miejmy nadizeje ze niee...
teraz maluje shreka,,wczensiej choinkeee,,co za malarz Picasoooo:-D
a moje dziecko ma ulubiony kolor CZARNY....:baffled::sorry2:

reklama
Ewcia pamiętam jak moja miała taki okres że malowała tylko farbami:szok:same esy floresy miałam na panelachi ciężko nieraz schodziło:-DTeraz na szczęście tylko kredki ale za to mały jej zabiera i po scianach maluje:wściekła/y:

Do góry