reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Fajne prezenty
no ale pare juz mamy albo czekaja:-)odkurzacz juz moja mama zamowila i czeka na Victorka,organki pradziadek w biedronce zakupil,szczeniaczek od tesciowej czeka bo dopiero na gwiazdke dostanie,garnuszek mamy bo dostal w zeszlym roku tak jak krzeselko uczydelko.Nasze dziecko uwielbia zabawki ktore sa na baterie i cos robia albo spiewaja.Normalnie malo oszczedny jest;-)A krzeselkouczydelko to byla pierwsza zabawka przy ktorej synus mial w nosie rodzicow na dluuuuuuuuuugi czas nawet godzie

a przy niespelna roku to ciezko bylo na nim wycwiczyc

sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobrej nocki :-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam z rana u nas kolejny deszczowy dzien
Ewcia dokladnie teraz te dzieci sa okropne, a czesto rodzice nie widza zadnego problemu i uwazaja, ze inne dzieci moze i dokuczaja, ale ich skarby napewno nie
Oby kaszel szybciutko minal
Vici super ten warsztacik bardzo mi sie podoba - sama bym sie takim jeszcze pobawila;-)
Mnie to czeka w przyszlym roku - tylko ze ja bede robic generalny remont calego mieszkania
Oj ciezkie ciezkie - a jak sie dzis czujesz?? Mam nadzieje, ze lepiej.

Ewcia brak mi slow na to co robia obecnie dzieciaki w szkole.Kiedys -za moich casow- bylo to nie do pomyslenia, zeby pyskowac, albo robic takie "kawaly" nauczycielom.
Ewcia dokladnie teraz te dzieci sa okropne, a czesto rodzice nie widza zadnego problemu i uwazaja, ze inne dzieci moze i dokuczaja, ale ich skarby napewno nie

No my juz po lekarzu. Nie wiem, czy uda mi sie odpisac, bo Grzes cos marudzi.
Lekarka, powiedziala, ze antybioryku juz nie musi brac. Na kaszel ma Flavamed. Oprocz tego jeszcze ma brac Clemastinum.
Oby kaszel szybciutko minal

A to ide jutro kupic malemu na gwiazdke jest kuchnia dla dziewczynek albo warsztat dla chlopcow:-)(warsztat w dali ale widoczny mam nadzieje)
Vici super ten warsztacik bardzo mi sie podoba - sama bym sie takim jeszcze pobawila;-)

Ja byłam kupić farby bo będę odnawiać sobie mieszkanko- najpierw sypialnię.
Mnie to czeka w przyszlym roku - tylko ze ja bede robic generalny remont calego mieszkania

Witam popołudniowo. Dalej czuję się fatalnie, najchętniej poszłabym spać, ale jakciężkie jest życie samotnej kobiety z dzieckiem
![]()
Oj ciezkie ciezkie - a jak sie dzis czujesz?? Mam nadzieje, ze lepiej.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziendobry ja tylko na chwilke bo mam Maxsia do pilnowania i chlopaki szaleja.Mimo,ze Max ma 11 miesiecy niezle rozrabiaja z Victorkiem.
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry wtorkowo..
ja synka do przedszkola odprowadzilam i wrocilam do domku,mam na 10 do pracy,takze spokojnie kawe wypije i zjem sniadanko,,no i poczytam was...
A pogoda u mnie dzisiaj nawet bez deszczu,ale pochmurno...
ja synka do przedszkola odprowadzilam i wrocilam do domku,mam na 10 do pracy,takze spokojnie kawe wypije i zjem sniadanko,,no i poczytam was...
A pogoda u mnie dzisiaj nawet bez deszczu,ale pochmurno...
E
Ewcia81
Gość
Witam z rana u nas kolejny deszczowy dzien
.
dokladnie i najgorzej ze sa tacy rodzice i ich dzieci to cacy a pani beee..no,ale bez komentarza,,bo sa tez normlani rodzice,,i takich ja lubie...

wow,no to masz wesoło,miłego pilnowania...Dziendobry ja tylko na chwilke bo mam Maxsia do pilnowania i chlopaki szaleja.Mimo,ze Max ma 11 miesiecy niezle rozrabiaja z Victorkiem.
ide kawe zalac,i jakies niamka skombinowac...
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam z rana
U mnie tez dzisiaj brzydka pogoda
my juz jestesmy po sniadanku , teraz Igor zajal sie na chwilke soba, wiec mamusia szybciutko na BB.
Jesli chodzi o dzieci szkolne i rodzicow to sie nie wypowiadam bo zrobilo by sie tu malo cenzuralnie ;-)
ale mam podobne zdanie niz wy.
dziewczyny a tak sie zasanawiam od dluzszego czasu gdize jest Cloe w ktory miesiacu ciazy ona juz jest ???

my juz jestesmy po sniadanku , teraz Igor zajal sie na chwilke soba, wiec mamusia szybciutko na BB.
Jesli chodzi o dzieci szkolne i rodzicow to sie nie wypowiadam bo zrobilo by sie tu malo cenzuralnie ;-)

dziewczyny a tak sie zasanawiam od dluzszego czasu gdize jest Cloe w ktory miesiacu ciazy ona juz jest ???
reklama
E
Ewcia81
Gość
Cloe jest jest z nami na zamnietym,i odzywa sie...zaraz jej nagadam zeby tutaj dala znka zycia...:-)Witam z rana
Jesli chodzi o dzieci szkolne i rodzicow to sie nie wypowiadam bo zrobilo by sie tu malo cenzuralnie ;-)ale mam podobne zdanie niz wy.
Podziel się: