reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny. Mnie dzis czekaja tez duze zakupy, a maly jak na zlosc wlasnie zasnal:baffled:( wstal o 5.40). No nic poczekam, aż wstanie i pójdziemy.

Klavell ty sie w ogóle nie przejmuj takimi głupimi komentarzami, ktoś kto to napisał nie wie co pisze - odchudzać 3-miesięczne dziecko:no: - niech sobie sam diete zastosuje:wściekła/y:, a twoja Hanifka jest śliczna:tak:

Inna do mojego M ostatnio kolega zadzwonił o 12.30 w nocy:szok: myślałam, że mnie trafi. Gość dostał op** i teraz już chyba o takiej porze nigdy nie zadzwoni.

Bodzinka magiczny tysiąc przekroczony;-):-) teraz czas na drugi:-D

Witam nowa mamusie.

reklama
Kurcze, ale się wkurzyłam chciałam iść pod prysznic, bo mały śpi, a tu wody nie ma - i znowu żadnej informacji, że nie będzie i jak długo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Co do diet to mysle,ze mozna o 2tatku powiedziec iz jest gruby ale nie 3-4 miesieczniak dajcie spokuj.Ludzie maja pomysly i tylko denerwuja innych.Po co wchodza i pisza bzdury niech spadaja na swoje blogi i sadzaja maluchy w tym wieku do chodzikow:-p
Podpisuje się rękami i nogami;-);-)
Inna ja bym go przez ten telefon udusiła:wściekła/y::wściekła/y:
Mnie wkurzają ja wieczorem albo rano przyłażą i po drzwiach wala, mamy zepsuty dzwonek, mały na równe nogi wstaje:crazy::crazy:Najgorsze jest jak otwierasz drzwi a tam nikogo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Krew mnie zalewa...Wiedzą,że w domu jest dziecko...
Iwona.c oj jak ci współczuje, przegięcie z tą wodą:-:)-(
Witam nową mamusie:-):-)

Przegięcie z tą wodą, ale co ja na to mogę poradzić:no:.

Bodzinka też mam dzwonek do drzwi popsuty, a właściwie nie popsuty tylko się baterie wyczerpały i ciągle zapominam kupic:zawstydzona/y:

U mnie najgorsza jest sunia jak ktos dzwoni bo jak szczeka to maly budzi sie z wrzaskiem.Kiedys sasiedzi tak dzwonili co chwile bo kluczy nie chcialo im sie wyciagnac ale juz ich nauczylam i nawet ich dzieciaki:-)Durnowato mamy domofon zrobiony bo nawet jak odloze sluchawke to i tak franca dzwoni:no:
Telefon na szczescie malego mi nie budzi ale moja sieostra uwielbiala dzwonic po nocach tez juz tego nie robi:-D
Wspolczuje wszystkim jak maja takie przygody

Mój Żabol szczeka rzadko ale jej się zdarza...
Nic mi się nie chce a musze pupe ruszyć, posprzątać i na ADM iść, co by mi papiery na dotacje wypisały a to na drugim końcu miasta buuu:-(Odkąd mój małż na 9 pracuje to się strasznie rozleniwiłam...

Witam z rana...
kurcze wczoraj dostalam @ i leje sie ze mnie jak z kranu...pogoda znow dzis do bani szro pochmurno pada olejny dzien w domu boze do glowy dostane jak bedzie tak cala zime...na obiad nie mam pomyslu...a tak w ogole to nic min sie nie chce mam strasznego lenia...

Lenistwo w powietrzu wisi i już do Klavell zaleciało;-);-);-)
Pandemia lenistwa się szykuje:-):-):-)
Dobra ruszam pupe i pędze choć mi się tak fajnie siedzi z małym na kolankach.On mi ogląda uzębienie i głaszcze a mnie jest fajnie bo nic nie robie:-):-):-)

reklama
Ja też bym się wyszykowała do wyjścia, ale nie mam jak:no:. Jestem tak zła o tą wodę, że chętnie bym komuś walnęła:wściekła/y:. Do tego jestem głodna, a nie mam w domu nawet kromeczki chlebka, bo wszystko zrobiłam moim na śniadanie i dla mnie brakło:eek: buuuuu.

Do góry