reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona to ja ci przesyłam śniedanko.Już leci po kabelkach bidaku:-(
Na a miałam wstac i się za robote brać...

reklama
Dzien dobry.
U mnie jak na razie ladna pogoda -nawet sloneczko sie pojawilo.:-)
A moj Macio wstal dzis o 5.30.:szok::wściekła/y::-( Na szczescie moj M sie nim zajal.:tak: Poki co nie widac po nim zmeczenia. Ciekawe kiedy i czy polegnie?;-)
A my dzis wybywamy na 14 na usg bioderek.

To lenistwo u mnie to sie rozsiadlo sie, zasiedzialo i nie chce odejsc.;-):-D

Iwona wspolczuje (znowu;-)) braku wodu.:dry:

Witam nowa mamusie.

Bodzinka dzięki kochana:tak::-D:-D.
Pewnie już bym była na zakupach, gdyby nie brak wody. Przecież nie wyjdę z domu jak się nie umyję.

Vici dzięki:-).

Tylko dziewczyny jak wy wszystkie zaczniecie mnie dokarmiać to ja się tak napcham, że się z miejsca nie ruszę;-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Po grudach ale jakoś mi idzie to sprzątanie:-):-)
Iwona to jedz od każdej po troszke bo będziesz na mycie potrzebować więcej wody;-);-)
Narobiłaś mi smaka na czekolade trzeba będzie zakupić:-):-)

chciałam sie pochwalic ze juz od tygodnia nasze nocki pieknie wygladają (odpukac), naprawde sie wysypiam... jest jedno budzenie na karmienie, rzadko dwa - a po kazdym budzeniu młody od razu zasypia... spi oczywiscie z nami - kiedys bede tego żałowac ;)))

wczoraj byłam z nim w pracy i był grzeczny, potem pojechałam do siory i miał taki atak histerii ze musiałam sie szybko ewakuowac... nikt i nic go nie uspokajało... dzis wieczorem jedziemy do lekarza (choc mielismy to zrobic za tydzien) bo mikiemu chyba powieksza sie ta przepuklina od wzdec i płaczu...

ogólnie to jestem zadowolona z małego bo coraz czesciej spedza czas w lezaczku czy na macie i jest spokojny a ja moge cos porobic!!!

IWONKO ja tez moge Ci coś podrzucic, bo mam lodówe pełną! ,

miłego dnia kochane!!!

reklama
Do góry