reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiecie co o 15 mam jechac od abbci po prezenty z Matuniem,no i musze zawieźc prezent chrzesniakowi... a ma rzyjsc dzisiaj moja siora przyrodnia znowu sie uczyc,,tlyko gowniara nic nie robi,,tylko jej kolezanka,musze chyba ja opitolic,nawet nie chce mi sie z nia siedizec...ona jkis ciapok,tlyko chlopakiw glowie,kłamczucha w zywe oczy..no szok,,,a mnie strzela przy niej,bo bym jej przez tylek dała...:-p:no:
chyba zadzwonie,ze ma byc an 16,a ja sobie przed 15 pojade od babci,,,z matuniem i tyle...

reklama
perenoel11dm0.gif
DLA WASSS

u nas Mikolaj sie nie postaral a wrecz przyniosl niechciany prezent :-:)-:)-(
Przyniosl maksoiw zapalenia ucha :-:)-:)-:)-:)-( NOrmlanie mam dosc najpier mial kaszel ponizje katar i teraz katar poszedl do uszka i mamy lekkie zapalenie ucha. Noc prawie nie przespana, ja ledwo zyje nie wiem czy mnie juz tez ucho boli czy dzis takie niskie cisnienie i dlatego cierpie. :-:)-:)-(
Oczywiscie dzieciaki zadowolone z niespodzianek w bucie, my dorosli nic nie dostalismy, nawet na rozge nie zasłużyliśmy :-D:-D:-D
Teraz ide sobie odpoczac Maja spi ja zjem obiad jakies proszki wezme i jak dobrze bede sie czula to sie odezwe wieczorkiem.

ja spadam,jade po Mata i z nim do babci,a dziewczynim napisałam ze mam czas dopiero o 16,,niech przyjda jak ja moge,a nie jak im sie chce,narazie...do wieczora....

Dziewczyny ja też się witam mikołajkowo:-). U nas dużo prezentów i ogólny zachwyt;-). Tylko ja sobie sama jak zwykle prezent musiałam kupić, bo M nie ma do tego głowy i dał mi kasę, żebym sobie coś kupiła:dry:. Może to i dobrze, bo przynajmniej napewno kupię coś co będzie mi się podobało. No i mojemu Kubusiowi niezbyt miły prezent zrobiłam, bo byłam z nim dziś na szczepieniu:sorry:.

Poczytałam was,ale nie bardzo pamiętam co komu miałam napisać:zawstydzona/y:, a to wszystko przez to, że od poniedziałku mam gości tzn. jest u mnie brat bo ma szkolenie, a wczoraj przyjechała teściowa, ale już dziś odjechała no i dziś jeszcze przyjeżdża żona brata, bo ma zjazd i będą u mnie do niedzieli tak wiec u mnie w domu młyn.

Woloszki współczuję - buziaczki dla Maksia i oby szybciutko wyzdrowial:tak:

Inna masz śliczną córcię:tak:

No i nie wiem czy jeszcze dziś się odezwę więc mówię dobranoc i dużo prezentów:-)

Witajcie wieczorowo.:-)
Ja w koncu znalazlam chwilke, by tu zajrzec. Pani lekarka-rehabilitantka pozwiedziala, ze nie musimy juz z Grzesiem wiecej chodzic na cwiczenia. Z
Grzesiem wszystko jak najbardziej w porzadku. W ogole, stwierdzila, ze z wygladu i z zachowania wyglada na o miesiac starszy (5 miesiecznego bobasa).:-)
No i furore zrobil w tym swoim mikolajkowym ubranku.:-D

Anaconda My Cie KOCHAMY!:-)

Woloszki buziaki i duuuzo zdrowka dla Maksia i dla Ciebie.

Inna Oliwka sliczniutka.:tak::-)

Witam! U nas rano zawitał Mikołaj;-)Dzieciaki oszalały na punkcie swoich prezentów. :tak:Fajnie bo w sumie bardziej się nastawiłam na książki i cieszę się ze trafiłam w ich gust:-DPotem byłam na zakupach i tak zleciał mi dzionek. Przyszła koleżanka na kawkę i likierek:-pA teraz już zajęcia przygotowujące do spania moje urwisy:-)

reklama
Witam:-)Ja dopiero teraz bo rano nie wlaczalam nawet kompa zeby mnie nie kusil i wzielam sie za sprzatanie i przemeblowalam troszke a potem siebie wymylam po tym wszystkim i wzielam sie a obiad a pozniej goscie(tesciowa).Ja znow dostalam prezent od Mikolaja,maz dal mi 200zl zebym sobie cos kupila:tak:

Do góry