reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)Ja dopiero teraz bo rano nie wlaczalam nawet kompa zeby mnie nie kusil i wzielam sie za sprzatanie i przemeblowalam troszke a potem siebie wymylam po tym wszystkim i wzielam sie a obiad a pozniej goscie(tesciowa).Ja znow dostalam prezent od Mikolaja,maz dal mi 200zl zebym sobie cos kupila:tak:
kurcze ty to mmusiałas być grzeczna,,az tyle prezentów,,hmm,,ale masz dobrze...a ja nic,,tylko czekoladkę...:blink:

reklama
ja przed 15 pojechałam po mattea do peckola,no i do babci po prezenty dla niego i dac chrzesniakowi,,,Matu dostał słodyczy tone,samochody,robota,choinke do sowjego pokoju,,nom,,

Teraz ide go kapac...

Ech...Aż Wam zazdroszczę...U nas żadnego Mikołaja nie było :-(.Tzn. Oliwka dostała od chrzestnej śliczną bluzeczkę i od dziadka malutką maskotkę-papugę, która po naciśnięciu spiewa ;-).Ale tak poza tym...Ja spłukana jestem więc nie miałam jak prezentów robić...Ale Jacek...Myślałam, że chociaż jakieś pierdółki dostaniemy a tu nic...Zresztą w zeszłym roku też nic mi Jacek nie dał :-(Niby to nic takiego, a jednak przykro :-(
Ech...Smutno mi się zrobiło :-(

Iwonka ja też od swojego dostałam kasę i już sobie buty kupiłam i spodnie:-D
Inna przykro mi że ci smutno ale pamiętaj ze najważniejszym prezentem dla dziecka jest Twoja miłość a facetem się nie przejmuj a na przyszłość pamiętaj żeby i jemu tak samo zrobić:tak:
a ja się żegnam bo idę odpoczywać Pozdrawiam

Skoro o prezentach mowa, to pochwale sie za Macia -dostal od mojej mamy klocki Duplo Boba Budowniczego.:szok: (za taki zestawik to babcia jakies 200 zl wydala:shocked2:) Ale radoche mial, az milo patrzec.:tak:
A ja od mojego dostalam gazete.:-D Ale i tak sie ciesze, bo ja dla niego nic nie mialam.:zawstydzona/y::sorry: Ale niby skad mialam wziac pieniadze, skoro tylko on zarabia?

kurcze ty to mmusiałas być grzeczna,,az tyle prezentów,,hmm,,ale masz dobrze...a ja nic,,tylko czekoladkę...:blink:
No ja sie sama zdziwilam:eek:i nawet powiedzialam ze na Mikolaja takie prezenty to nie za dobry pomysla ale moj jak powiedzial ze jak nie chce to zebym oddala mu to wolalam wziasc :-D a musze sobie kupic jakies bluzki na moj brzunio.Ja jemu nic nie dalam az mi glupio:zawstydzona/y:choc jak Asilinka napisala niby skad mialabym miec i ja kase jak nie pracuje.Choc odkladam sobie po cichu zeby go na gwiazdke obdarowac:tak::-)

reklama
Asiulinka moje dziecko tez bardzo by chcialo ten zestaw klockow Duplo z Bobem...no ale z racji ceny to my nie kupimy.Kotek wystarczajaco tez drogi bo ponad 200.MOze ktos z rodzinki kupi :)

Do góry