reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewciu,to ja z Lpcowych dzieci 2007.Stary właśnie pojechał zamawiac zmywarkę Bosch w inoxie,nawiasem mówiąc to przydała by się nowa pralka,bo w starej(5 lat) siadł programator.Prac - pierze ale nie grzeje.Z serwisu zadzwonili po miesiacu że mogą przyjechac,więc im podziekowaliśmy(naprawa 300zl a nowa 1000).Na razie to grzałke podłączam na krótko osobnym kablem do kontaktu i się modlę,żeby prąd mnie nie kopnął.Jakbym się długo nie odzywała to miałam spięcie z pralką:-).Kończy mi się zapas czystych ubranek dla Julka.

Dalej mi słabo, mały śpi a czas ucieka...Warzywniak mi zaknąl a mam ochte na łazanki z kapustą i mandarynki.
Marta uważaj na pralke;-)To niebezpieczne urządzenie.;-);-)Ubranka podrzuć do mnie ja uwielbiam prać, ale wysyuszyć musisz sobie już sama bo ja nie mam gdzie:-p:-p
My sobie w prezencie fundujemy nowe okna i mebe tylko,że na "po świętach".Okna może przed;-)

A ja dziś z rana na targu byłam i kupiłam małej czapkę z szalikiem i rękawiczki, do tego upatrzyłam sobie fajną kurtkę i może za tydzień ją kupię:-D:-D:-D
Co do zapadającego się ciemiączka to wypowiadać się nie mogę bo Majka nic takiego nie miała.
U nas rano było piękne słońce a teraz pogoda się trochę zepsuła.
Idę brać się za pizze bo taki obiad dziś wymyśliłam

Witam w sobotę!

Nie było mnie kilka dni, bo dopadło mnie choróbsko i się kompletnie rozłozyłam... ale dziś już ok jest, więc do Was zajrzałam :-)
Nie nadrobię tych kilkunastu stron :/ ominęło mnie coś ciekawego?

Witaj Leika, dobrze,że już po chorobie:tak:
Anaconda jaka pizze robisz???
Marta dzięki, dzięki tylko okna już zamówione teraz na nie czekamy:-)
Ja wróciłam z zakupów, nastawiłam zupke i kupiłam małemu samochód, taki tani, ale tak mu się podobał,że nie miałam serca odmówić;-);-)
Moja mama kupiła nam komplety czapka, szalik i rękawiczki.Dla mnie i Karolka taki sam wzór tylko inny kolor.Nie ma jak ich podrzucić bo pracuje po 12 h więc w przyszłym tygodniu ją odwiedzimy i zabierzemy prezencik:-):-)

reklama
Ja też raz Majce kupiłam taka zwykłą laleczkę w kiosku za 7zł i była nią taka zachwycona jak mało kiedy, nie zawsze dobry prezent to drogi prezent

Do góry