reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Podczas suszenia robak ucieka ( a nawet jesli nie to i tak gina)wiec nie ma co sie przejmowac i spokojnie konsumowac.
Ide kapac dziecko i kalsc spac,bo smerfy ja nie interesuje....

reklama
A ja co roku chodzę na grzyby i mam swoje marynowane i suszone.
Witam wieczornie:-)Remont mam skończony;-)zostało mi tylko poprzeglądać ciuchy i wypastować podłogi na święta i ogólnie mam już resztę wysprzątaną.Ufffffff. Wykończona jestem a na dodatek mój mały straszny złosnik się zrobił. Dzisiaj jak mu nie pozwoliłam skakać po kanapie to mnie ugryzł i to tak mocno ze mam krwiaka:szok::wściekła/y:A teraz jem kalafior i czekam na finał tańca na lodzie

Prezent super:-):-):-):-):-):-)
A ja dziś poprałam firany i w poniedziałek upiorę dywany i na tym kończę świąteczne porządki, a ponieważ jedziemy do mamy to kuchnia też odpada czyli jestem wolna jak ptak ;-);-);-);-);-);-)

Ja tez nic nie gotuje na swieta bo 3 dni bedziemy w rozjazdach......upieke tylko sobie schabik i to tyle i tak nam pewnie dadza na wynos wiec:)

Kto nie dostal prezentu to prosze Prezent na Miko�aja
fajny prezentt...
Prezent super:-):-):-):-):-):-)
A ja dziś poprałam firany i w poniedziałek upiorę dywany i na tym kończę świąteczne porządki, a ponieważ jedziemy do mamy to kuchnia też odpada czyli jestem wolna jak ptak ;-);-);-);-);-);-)
no to masz dobrze,ja nawet nie zaczelam sprzatac..:-p

dobra lece zalehnac juz sobie,,,matu na podlodze sie poklada,,zatem ide...
mowie od rauz dobranoc wam...

do juterka...paaaaaaaaa

Ja tez nic nie gotuje na swieta bo 3 dni bedziemy w rozjazdach......upieke tylko sobie schabik i to tyle i tak nam pewnie dadza na wynos wiec:)
a ja tam bede robila,ale juz na sobote lub piatek,,,pierogi,salatki,troszke rybek,mieska,,,zebysmy my mieli co jesc,,bo na wigilie na 18 jedziemy,,a przedtem tez tzreba jesc i caly weekend pojemy juz,,no i po weekendzie tez bedzie co niamac,,ja lubie pichcic,,dlatego porobie jedzenie...

Heh fajny prezent:-D:tak:;-)
A ja też zmykam do łózia. Co do gotowania na swięta to ja sobie coś naszykuję chociaż my zawsze robimy wspólną kolację z teściami a potem jedziemy do moich rodziców. W kolejne dni też jestesmy w rozjazdach ale mimo to naszykuję sobie ulubionych smakołyków:-pNo to zmykam. Papa

reklama
Nie ma mojego posta.:wściekła/y::-(
W skrocie: prezencik od Iwonki fajny. Mojemu tez sie podobal, choc wolalby w naturze.;-):-D
Swieta spedzamy w rozjazdach (wiec nie trzeba gotowac), ale za sprzatanie sie nie wzielam.:baffled:
Nie wiem, czy cos jeszcze mialam pisac.:eek:
No to pa. Dobranoc. I do jutra.:-)

Do góry