reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej ja dzis byłam na wyjeździe z teściami- pojechałam płytki im pomóc wybierać. No i czas zleciał. Moje dzieci ubrały dzis choinkę do swego pokoju ale taką malutką- 60 cm i mają radochę bo światełka są:-D

Zabawki Karolka są głownie w naszym pokoju.W jego wieczny bałagan i do nas przynosi.Ja je wynosze i tak się bawimy w kotka i myszke:dry:
Sery zółte rzeczywiście maja makabryczne ceny.:baffled::baffled:

Moi też wszędzie targają zabawki a potem ja ich gonie żeby sprzątali chociaż czasami nie chce mi się ale jak widzę że już nie ma jak chodzić to odrazu sprzatanko. Teraz zrobiłam im kącik zabaw i wiecie że się tak ucieszyli że już nie ma zabawek w salonie:tak:

Olek to nauczony w przedszkolu,że po zabawie się sprząta.A w domu mam skuteczny sposób na niego,mówię:sprzatasz czy ja mam sprzątnąc? I od razu zabiera się do roboty,bo wie gdzie lądują zabawki po moim sprzątaniu (kosz na śmieci). Może to drastyczne ale działa.:happy:

Hejo,,
ja od mamy jzu dawno wrocilam,,kolo 18...ale Matu przejal kompika i gadalam przez skype z szwagierka....heee
Marta ja tez mam ta drastyczna zasade,,co do sprzatania zabawek...

Poczytam co calyd zien naklikaly,,,,;-)

Bodzinka robię pizze taką jaką najbardziej lubimy czyli minimum ciasta maksimum dodatków, czyli walę na nią wszystko co mam: pieczarki, paprykę i szynkę i oczywiście bardzo dużo sera:-):-):-):-):-):-)
mniam,,ale pysznie brzimi...

Ja tez dzis mialam w planach zrobic kuraka z rozna...jeszcze nidgy nie robilam w swojej kuchence i nawet nie wiem czy mi dziala rozno i jak wogole ja nastawic na takie cos,ile stponi.Nie mam instrukcji bo ja dostalismy.Jakie przyprawy uzywasz?
a ja mam super rozno typowe do kuraka,ale takie osobne tylko na kure,,i maz moj uwielbia kuaraka speczonego z przyprawami,ziemniaczki w skorce gotowane,lub smazone w plastrach,,albo fryty i surowy,,caly zestaw,,mniam,,chyba muz robie jak wroci,,bo danwo nie bylo.....a iwonka smaka mi narobi laś>>

A wiecie moze co sie stalo Victorkowi od Vici, bo widze jej opis na gg i z tego wynika ze Victor jest w szpitalu. Pisala wczoraj ze mial goraczke i takie nie halo byl.?
ojoj nono kto ma kontakt,,woloszka,,zadzwon,napisz esa i daj nam znac...

Witajcie.
Ja dopiero teraz, bo rano szybko na spacer, po spacerze szybko obiad trzeba bylo robic.A potem to weszlam do pokoju Macka i sie przerazilam.:wściekła/y: Balagan masakryczny. Tak sie wkurzylam, ze moj Radek zadzwonil do swojej mamy i powiedzial, zeby niedawali zadnych prezentow na Mikolaja (jutro mamy do nich jechac), bo on ma juz za duzo zabawek i nonstop jest w domu balagan. Trzeba by bylo polowe zabawek wywalic a i tak mialby chyba ich za duzo...
Nie mam pojecia jak w tym pokoju zmiescimy Grzesia (jego lozeczko).:confused:
Mam dosyc.
Z tego wszystkiego juz nie wiem co mialam komu napisac.:baffled:
no to wspolczuje,,u mnie tez byl zawsze bałagan,,ale juz mniej...

a ja w sumie to kupuje teraz matetkowi regal,,taki 2m,,zeby zabawki mu do gory poukładac,,bo on ma na dywanie i za duzo miejsca zajmuja,,no i wyrzuce wszystkie stare popsute,oddam nieprzydatne,,i bedzie mniej i spokoj...

Pizza zamówina:-):-)Kurcze ale zaszaleliśmy;-);-)
a ja tez mialam ochote zamowic,,ale jakos nie wyszło...:baffled:

Zabawki Karolka są głownie w naszym pokoju.W jego wieczny bałagan i do nas przynosi.Ja je wynosze i tak się bawimy w kotka i myszke:dry:
moj tez tak sie z emna bawił,,ale juz danwo mu przeszlo...no i dobrze,,,,:tak:

Dobranoc mamuśki, ja już spadam spać bo jakaś zmęczona jestem i na dodatek mąż mnie wkurzył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Te chłopy to nadają się tylko do wyrzucenia ...:-D:-D:-D

reklama
Wyslalam sma do Vici na ten numer co mialam od niej jak byla w Polsce ale chyba ma wylaczony bo nawet do mnie nie przyszlo potwierdzenie. Wiec nic nowego nie iwem co i jak.

Do góry