reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień Dobry
Czy wiadomo już coś o Victorku od Vici?????
Leika też bym w ciepłe kraje się wybrała...
Pizza była pyszna,Karollo był zachwycony kartonem po pizzy;-);-)
Nie podoba mi się to jak zaczyna pokasływać:-:)-(Zaraz wysmaruje maścią i zaaplikuje syropek prawoślazowy.Zawsze pomagało...
Narobiłyście mi smaka na kuraka:-):-)
Dziś Łazanki...Super niedzielne danko co;-);-)
Zmykam bo wkoło mojego dziecka unosi się smrodek...

reklama
Tapetowanie prawie skończone,jeszcze położą gumoleum i wniosą PRALKĘ (pierwsze dwa wsady to Julkowe):happy2::happy2::happy2:.Właśnie wyciągnęłam mielone to może zrobię kluchy z sosem i mięchem.Zupa odpada,bo nie chce mi się gotowac osobno mięsa,bo na wywarze nie mogę.O rosolku ze swojego kuraka nawet nie śnię:-(.Trochę męcząca ta dieta po usunięciu kamyczków,a Mirek stwierdził,ze robię się zgrabniejsza:tak:.Tak patrze na suwaczek Olka i przypomniała mi się rejestracja Mercedesa,którym Mirek za kawalerki do mnie przyjeżdżał ( tez rocznik '78 jak Mirek).

Mały biega po domku zachwycony i zasyropowany.Mieliśmy dzis wyjść i nie wiem czy wychodzić czy nie...Ale gorączki nie ma i tylko lekki kaszelek...Jak myślicie????

Dzien dobry niedizelnie..
Ja kawe spijam i szukam dobrego ciasta doz robienia,,bo mam ochotke na jakies amłe co nieco....hmmm
Mały jeździ samchodem w koło stołu...spalismy do 9,,wyspani jak zwykle...

Mały śpi, na szczęście nie kaszle przez sen, a mój M ogląda program o pająkach...Jakoś tak leniwie dziś...Nic się nie chce...

reklama
Witam w niedziele. Goście odjechali i zostałam sama z dziećmi bo M w pracy ( jak zwykle). Natalka chyba jutro nie pójdzie do szkoły, bo ją coś bierze - zaczęła kaszleć i nosek zatkany. Kuba narazie się trzyma.

I co z Victorkiem Vici??? Wiecie może coś?

Witam nową mamusię Martę 1981:-)

Dziewczyny, a ja kompletnie nie wiem co robić, bo pisałam was o tej sepsie i okazało się, że ta dziewczynka co zmarła to dostała szczepionkę i po niej się tak rozchorowała:szok::szok:..... i podobno chłopczyk, którego stan jest ciężki to też po szczepieniu.......... zgłupiałam.... nie wiem czy szczepić czy nie:baffled:

Teraz juz postaram się być na bieżąco:tak:

Do góry