Agatka_BB
IX Lachon BB
Ewcia to wpdnijcie do nas na kawke przejzazdem
z Zakopca to juz nie tak daleko do mnie;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi już działa nasza klasa:-)
Ja chyba też juz nie wrócę do wagi sprzed ciążyNiby schudłam ale to nie to samo:-
-(Zapału do ćwiczeń nie mam:-(
synio sam nie wie za co chce sie przebrac,,ja go sama przebiore,,znajde mu cosik sama..Nie wiem gdzie muszę najpierw muszę albumy sobie założyć...u siebie w komputerze??Kurna trochę techniki i się normalnie gubię:-(Robiłam tak jak wcześniej tłumaczyłaś tylko że nie zrobiłam tych albumów.
Będę bardzo wdzięczna:-)
To zbalem masz mały problem Ewcia bo jeszcze trzeba wiedziedzieć za co syn chce byc przebrany:-)
nom trzeba,,,Trzeba zmykać narazie bo pora na wizytę u księdza:-)Jak ja nie lubię załatwiania takich sprawAle dziecko chce ochrzścić wiec nie odkładam już tego:-)
spoko...tylko nas bedzie 5 osob,heheEwcia to wpdnijcie do nas na kawke przejzazdemz Zakopca to juz nie tak daleko do mnie;-)
no wow,,gartualcje...ja w ogóle nie ciwicze i do wagi sprzed ciązy brakuje mi juz tylko 2 kg... sama jestem w szoku...
Ja tez nie wygladam tak jak przed ciaza. Zwlaszcza brzuch, bo wagowo tak jak przed ciaza z Grzesiem (po odchydzaniu po Macku;-)),czyli nie jest zle. Ale ten brzuchol...Co do wyglądu też nie udało mi się wrócić do wyglądu z przed ciąży. Tzn. wróciłam do wagi we wszystkie ciuchy się mieszczę tylko ten brzuch
, ale trudno i tak nie jest tak tragicznie po dwójce dzieci da się z tym żyć;-)
Reniferku koniecznie idz do lekarza sie przebadaj.kurde, chyba jutro musze pojechac na badanie krwi... wydaje mi sie ze moge miec anemie, bo nie dosc ze tak szybko zrzuciłam ponad 20 kg, to jeszcze krew mi z nosa zaczeła leciec i kreci mi sie w głowie... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...