reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sikoreczka ale bombowe zdjecia i obrobka ich,,no zdolniacha poprostuz ciebie,,świetne...

My z matem gu,y jemy o smaku coli,hehe
i kiepskich ogladac bedziemy...nudno nam be ztaty:-(

reklama
Sikoreczka super foty!!!!!!!!!!

Ja mam juz 6 lat pralke BOSHA(ladowana od przodu na 5 kilo) i ani razu sie nie popsula ODPUKAC i jestem zadowolona z niej do tej pory.Ale teraz jest tych pralek tyle ze jest w czym wybierac.To zalezy od indywidualnych potrzeb i od funduszy oraz miejsca na pralke.

Ja tez juz mowie dobranoc:)

hej laseczki

mam chwilke, bo wczesnie wstałysmy,

co do pralki to my mamy 5-letnia ARISTON, jest głośna, ale już sie przyzwyczaiłam, ale jak na razie (odpukac) jest OK i pierze prawie codziennie, a czasami jest dzień, ze nawet 2-3 razy

sikoreczka swietne zdjecia :-)

Dzień dobry Mamuśki:-):-)
Sikoreczka super foty:-)
Ja miałam wczoraj obrabiać a mój M mi siadł na corela i do 22 siedział:no:
Ja mam Mastercoka, wszystko pralke, lodówke, kuchenke, okap i jestem bardzo, bardzo zadowlolona.Polecam:-)
Pokaże wcześniejsze foty:-)

12313311628.jpg

12361911628.jpg

To przed obróbką było kolorowe

12450511628.jpg

13004911628.jpg

13144911628.jpg

13070311628.jpg

12492411628.jpg

12391411628.jpg

12512911628.jpg

reklama
Dzień dobry!

Pojawiam się z rana, mąż poszedł do dentysty, no to ja standardowo do kompa się przypięłam :tak:

U mnie dziś mrozisko :baffled: jak wstałam było -10 :szok:

Dziewczyny super foty. Mój mąż bawi się w takie rzeczy. Ja to nie mam polotu w tym kierunku :no:

Życzę miłego dzionka.

Do góry