reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja do wagi sprzed ciąży wróciłam, nosze spodnie rozmiar mniejsze, bluzki dwa rozmiary większe:-):-):-)Ale dupa mi schudła a brzydki, obwisły flak naznaczony mnóstwem rozstępów i blizną został:-(

Mi już chodzi NASZA KLASA:)
Mi zostało te chol*** 7 kg i nie wiem co z tym zrobić!!!!! a w dodatku jestem niska!!!!
A jak popatrze na brzuch to włosy dęba stoja. Nie mogę na siebie patrzeć. Wszędzie widzę rozstępy!!!!!
Dziewczyny one są wszędzie!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja wrocilam do wagi z przed ciazy,ale tez nie moge patrzec na swoje wstretne brzuszysko :wściekła/y: ta obwisla skora i caly brzuch poorany rozstepami....bllllleee tak starsznie bym chcial zeby one zniknely:-( ale z tym to chyba juz nic sie nie da zrobic :-(
Orientowalam sie w tej sprawie i bez ingerencji podskornej moze je tylko proobowac zalagodzic.... taka wizyta w centrum zdrowia i urody kosztuje 150 zl zeby byly efekty to trzba robic co tydzien minimum 8 zabiegow:baffled::szok: mnie na to nie stac narazie, ale jak beda jakies wolne srodki to pewnie si ekiedys skosze.....ale napewno nie predko :-(

ja mam prlake polara klasa AA jest fajna nie psuje sie a ma juz chyba z 4 albo 5 lat tyle ze jets glosna jak wiruje, ale poza tym to ok

reklama
Do kojca to i ja się zmieszczę:tak::-D z maluchami(z przesyłką 87zł).Za taki siatkowy to u mojej kumpeli w sklepie trzeba dac 2x tyle.A ten to na dwór można wynieśc i w podłodze ma 2 otwory do przybicia do ziemi,żeby nie odfrunął.Olek to nawet w nocy w nim spał:-D.

Marta fajne fotki, fajny kojec super.
Reniferku trzymam kciuki,żeby wyniki były w normie.
A ja mam jakies zachwiania czy co, wałsnie się pobeczałam, bo mąż mi wlazł do kuchni w brudnych butach i nadeptał a ja przed chwilą myłam podłoge.No i wycierałam taka pobeczana...:confused::confused:

wow super kojec i jaki tani :szok: ja kupilam kojec taki siatkowy rozmiaru lozeczka i kosztowal 160 + przesylka tyle ze to bylo w zeszlym roku, teraz wiem ze przeplacilam :baffled: ten twoj bardziej mi sie podoba:tak:

reklama
Dzien dobry,,ja juz po robocie.
Ale zimnica jest,kurde u mnie minu7 stopni:szok:,,rece do dupy przyrastaja tak zimno,,brr,,normlanie zamarzly mi jak szlam do domu z auta-100m,,szok,,,teraz mam takie palace i czerwone,,ja pitole,,a na zlosc zero sniegu,,,robie kawe,,ogarne zakupki i zaraz bede,,poczytam co u was...
ja i tak nie z adlugo bede,bo na disco jade jak mata z pekcola odbiore,tzn do mamy go zawiezc,a potme na disco,heee

Do góry