reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieńdoberek!!!! Wracając z przedszkola spotkałm listonosza i zgadnijcie co dla mnie miał......Pysiowe zegarki na rękę:szok::tak::biggrin2:!Wysłałam 3 zgłoszenia i wygraliśmy.Jeszcze raz namawiam Was kochane do brania udziału w konkursach:tak:.
.
ja zawsze bralam,,ale nigdy nic nie wygralam,,nawet cukierka...

.
A ja mam jakies zachwiania czy co, wałsnie się pobeczałam, bo mąż mi wlazł do kuchni w brudnych butach i nadeptał a ja przed chwilą myłam podłoge.No i wycierałam taka pobeczana...:confused::confused:
ach ci faceci,,zawsze wleza,bo nie sprzataja,tzreba bylo go zagonic,a za chwile mu wlezc,,to by sie wkurzyl i wiedizal jak ciebie to drazni,,moze wtedy by nie wlazl...

reklama
Dzień dobry wszystkim:-)

My po bardzo krótkim spacerku,bo zimno jak cholera i wieje mrozny wiatr:baffled:Ale trzeba był wyjść na małe zkupy no i żeby Grzesio zasnął:tak:
A teraz pora na mała kawusię:-)
Marta kojec jest naptrawdę super:tak::-)I rzeczywiście tani.U mnie chyba by sie nie zmieścił,bo wygląda na duzy

Pospacerkowaliśmy! Brrrrrr... zzzzzimno. Łepek mi zmarzł bo miałam za cienką czapkę:baffled: Ale dzieciaki ubrane na misiaczki więc ciepluchne. Madzia mi już drugi dzień przebudziła się po 40 minutach i koniec spanka:confused: Hmmmm.... Jak dla mnie to dziwne że się tak nagle przestawiła ze spania po 2 godzinki na 40 minut. Może ma ważniejsze sprawy na głowie:-D:-D
Marta kojec super. Rodzinka świetna:tak:
Ewcia miłej dyskoteki;-)
Reniferku trzymam kciuki za wyniki.Nie martw się przy karmieniu tak jest że waga leci strasznie szybko:tak: Ja przy Adrianku przytyłam 20 kilo. Po porodzie miałam jeszcze 15 i wszystko poszło w dwa tygodnie. Potem jak przestałam karmic to sobie nabrałam 5 kilo. Jak zaszłam z Madzią to przytyłam 14 kilo, a po porodzie zrzuciłam 20:baffled: Ważę mniej niż przed oboma ciążami. :-p Pewno jak Madzię odstawię to znów coś nabiorę, ale nie chcę za dużo:no:

Dzień dobry wszystkim:-)

My po bardzo krótkim spacerku,bo zimno jak cholera i wieje mrozny wiatr:baffled:Ale trzeba był wyjść na małe zkupy no i żeby Grzesio zasnął:tak:
A teraz pora na mała kawusię:-)
ja tez kawusie lykam...

Pospacerkowaliśmy! Brrrrrr... zzzzzimno. Łepek mi zmarzł bo miałam za cienką czapkę:baffled: Ale dzieciaki ubrane na misiaczki więc ciepluchne. Madzia mi już drugi dzień przebudziła się po 40 minutach i koniec spanka:confused: Hmmmm.... Jak dla mnie to dziwne że się tak nagle przestawiła ze spania po 2 godzinki na 40 minut. Może ma ważniejsze sprawy na głowie:-D:-D
Ewcia miłej dyskoteki;-)
:no:
no zimnica ze uuuhuhu..dmuchac w rece trzeba...
ja dzisiaj problem z zamkiem mialam,nie moglam do auta wejsc,myslalam,ze siade i ebde plakala,,a nie wspomne,ze zaspalam rano,hehe
no dzieki,,ale nie chce mis ie tam isc jak cholerka,,,,

KOJEC- PLACYK ZABAW DO POKOJU LUB OGRODU
FIRMY INTEX 48472 Parametry techniczne: Wymiary: 117x117x114 cm.

Lekkie i mocne tworzywo
Wykonany z nowoczesnych i wytrzymałych materiałów.
Super okazyjna cena
Estetyczne kolorowe opakowanie
Intex ® Recreation Corp.

Long Beach , California - USA
koszty wysyłki
poczta 11zł
poczta pobranie 18zł
kurier 15zł
kurier pobranie 23zł​
286464897

Bodzinka,mój dziś wlazł na dpoiero co umyte,nabłocił i jeszcze kazał zetrzec i się zmył płacic za prąd:wściekła/y:.

div {display: block !important;}

Kurczę, ten kojec faktycznie spory.Kiedyś myślałam o nim, ale żeby spełniał funkcję suchego basenu (z tymi plastikowymi piłeczkami), z tym, że myślałam, że ona malutki jest i nie ma sensu go kupować.Ale teraz zastanowię się.
Poza tym chyba pisałam, że Jacko źle stanął w czasie tańca na Sylwestra i ledwo chodził.Więc wczoraj poszedł do lekarza, który ściągnął mu 2 wielkie strzykawy wody z kolana, no i okazało się że ma do tego problem z wiązadłami krzyżowymi :no:.Ja oczywiście, jak to ja, zamiast mu współczuć, to powiedziałam, żeby poszedł sobie w piłkę pograć, to mu się polepszy :zawstydzona/y:.Ale wieczorem to ledwo się ruszał, więc zaczęłam mu współczuć

My z Grzesiem juz po spacerku i obiadku.:-)
dobra ja spada po synia,,a potem do mamy go zawieźć,a potem do pracy na disco-frisco,hehe
milego wieczorku i dnia...
Tobie rowniez milego wieczoru.:-) I udanej imprezki.;-)

Ja też zmykam bo prasowanie mnie czeka a tego nie lubię:-(
Wspolczuje,ja wczoraj stanelam i wyprasowalam wszystko. Teraz nie bede prac, zeby znow nie musiec prasowac.:-D:-D:-D

reklama
Ja nic nie prasuje tylko ja jest bardzo pogniecione a potrzebuje gdzies do wyjscia cos zalozyc a zelazko mam superowe ale sie kurzy:-p:-p:-p:-p:tak:

Do góry