reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry bardzo! Wcale się nie wyspałam:no: Nie mogłam zasnąc a Madzia mi do tego ząbkuje i bardzo się rzucała. Uspokoiła się dopiero gdy jej dałam panadol. Idę kawusię zrobic czy ktoś reflektuje?
Bodzinko ślicznie!!

reklama
Mi już chodzi NASZA KLASA:)
Mi zostało te chol*** 7 kg i nie wiem co z tym zrobić!!!!! a w dodatku jestem niska!!!!
A jak popatrze na brzuch to włosy dęba stoja. Nie mogę na siebie patrzeć. Wszędzie widzę rozstępy!!!!!
Dziewczyny one są wszędzie!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

hey

SIKORECZKA I BODZINKA ŚLICZNE FOTECZKI!!!!

ja mam pralke jak Pycha - Aristona i też uważam ze jest głośna...

ja juz po pobraniu krwi... boje sie wyników... postanowiłam ze od dzis jem duzo wiecej, by tak mi waga nie spadała... a te osiem kilo zrzuce sobie bez problemu jak przestane karmic... dla mnie to i tak jest dziwne - nie cwicze, jem normalnie a w dwa miesiace zrzuciłam 20 kg... teraz mam tylko przez to stres... :-:)-(

u mnie tez chodzi nasza-klasa... w końcu!!

Witam w piekny sloneczny dzien.Tez jest dosc mrozno ale te slonko odrazu pobudza do zycia.Cala noc snily mi sie rozne glupoty,i moja byla tesciowa swietej pamieci co wczoraj umarla i tak ja [przez sen oplakalam jak w realu normalnie.I snilo mi sie tez moje dziecko w brzusiu ze je dokladnie ogladalam na usg 4D i widac bylo ze jest bardzo podobne do tatusia :)

Dzien dobry.
Dzis jestem sama z Grzesiem. Macius poszedl do babci (wraca jutro rano), a maz wyjechal na rozliczenie do Sochaczewa (wraca w sobote). powinnam miec spokojniejszy dzien, ale chyba bedzie bardziej zakrecony, bo wiem, ze mam spokoj i bede sie lenic i wszystko robic bardzo powoli. a potem bede sie pewnie wkurzac i denerwowac sama na siebie, ze nic mi nie wychodzi.:baffled:;-):-D

Ja mam bosha "cienkiego" 40,5 cm "super silent". Kupilismy niecaly rok temu. Poki co jestem zadowolona, szkoda tylko, ze nie ma wyswietlacza (ten z wyswieltazem byl dlozszy).

Zdjecia wszystkie sa super.

Dzieńdoberek!!!! Wracając z przedszkola spotkałm listonosza i zgadnijcie co dla mnie miał......Pysiowe zegarki na rękę:szok::tak::biggrin2:!Wysłałam 3 zgłoszenia i wygraliśmy.Jeszcze raz namawiam Was kochane do brania udziału w konkursach:tak:.
Co do pralki to zastanawiamy się nad ładowaną od przodu Boschem a Miele w inox-ie,bo pralka stoi w kuchni a kuchenka(Amica),okap(Amica),lodówka(LG) i zmywarka(Bosch) są w inox.Ta druga to wiadomo z górnej półki i po 15 latach użytkowania nie ma prawa się nic zepsuc.Ale wiadomo - coś za coś,najtańsza ok.3000zł.Mamy teraz Mastercooka,na Mikołajki skończyła 5 lat,normalnie szajs,przy pełnym załadunku(5kg) to skarpety był niedopierane:wściekła/y:.Znowu Bosch ma ładownośc 7 - 8kg.I ciężki mamy wybór:tak:.

Idę na spacerek bo mała wykazuje oznaki zmęczenia a dużemu się już nudzi. Od poniedziałku go wyrzucam do przedszkola mam nadzieję że pochodzi dłużej niż dwa tygodnie:baffled: Mykam do póżniej;-)

reklama
Dzień dobry. Dzień u nas piękny słoneczny, ale mroźny jak diabli -8 stopni. Tak pędzicie, że nie mogę was nadrobić:baffled:. Zanim skończę czytać to już nie pamiętam co napisać miałam:zawstydzona/y::sorry2:. Chyba trzeba wrócić do cytatów;-).

Dziewczynki wszystkie fotki super:tak:

Ja mam pralkę Wirpool klasa AA tą wąską i też jestem bardzo zadowolona. Pracuje cicho.
Byłam z Kubusiem u kontroli i w oskrzelach już nie słychać:-). Został mu trochę kaszel, ale lekarz powiedział, że to normalne i tak może być przez parę dni. Tylko, że przez antybiotyk mały mi się nabawił grzybicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - stąd ten brak apetytu.

Do góry