reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Dzis sie nawet wyspalam.Ale to dlatego, ze Grzes mial tylko 3 pobudki w nocy.:-)
Dzisiaj wybieramy sie do mojej mamy na obiad (nie chce mi sie gotowac:dry:). Tylko musze tam jakos dotrzec. Zeby isc pieszo, to za zimno -strasznie dzis wieje. A samochodem nie moge jechac, bo nie mam fotelika Macia (ma je moj M w swoim sluzbowym). Nie wiem, moze pojade autobusem, albo poprosze mojego tate, zeby przyjechal po nas (on ma jakis taki ze steropianu fotelik dla Macka).:confused: No ale mam jeszcze troche czasu na podjecie decyzji.;-)
Poki co wlasnie wciagnelam sniadanko.:-)

Vici wracaj do nas szybciutko.:-)

reklama
Witam.U mnie slonko swieci ale zimno jak diabli...................Dobrze ze w domku mamy cieplo,kominek cala noc sie palil.....

Witam :)

Bodzinka - nie musisz wylewać mleczka - lampką wina raz na jakiś czas się w ogóle nie przeujmuj, to tak minimalna ilość alkoholu, że nie ma znaczenia. A jeśli masz ochotę na drinka czy piwo, to możesz się napić, np po położeniu dziecka spać i po prostu nie karm go do rana. Nie musisz wylewać mleczka !!!- alkohol z mleka w piersi znika w tym samym czasie co z Twojej krwii. :tak:

Oczywiście na to mogą sobie pozwolić mamy starszych maluchów, które nie muszą karmić piersią co dwie godziny albo i częściej.

Leika dzięki za informacje:-)Przeważnie wtedy spijał mój M;-)Ale to niebęde już miała strasznych wyrzutów przy lampce wina.Mnie też nasza klasa nie chodzi.Zwariować można czasem z tą stronką.

reklama
Dobra a ja ide sprztac,bo mam na calym dywanie rozkruszona kajzerke i nawet kawalek wrzucone do akwarium przez moje dziecko,pelno kredek i wogole bajzel na kolkach,

Do góry