reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny!
widze że nie tylko ja sprzątam w tym momencie, ale dzisiaj nawet mi to poszło, jeszcze poodkurzać i koniec. A wiecie co mam dzis plan!!!! moja Nadusia ma juz dość siedzenia w domu więc zabieramy ją dziś do Fantazji to jest takie miejsce dla dzieci gdzie moga sie wychasać w piłeczkach. Jeszcze nigdy tam nie bylismy bo wydawało mi sie że niunia jeszcze jest zamała, ale teraz co wyprawia czasami w domu w łózku :-D mysle że sobie da rade!!! Napiszcie jakie rozrywki fundujecie swoim pociechom??

A jeśli chodzi o te paseczki to pomysle nad tym, ale nie teraz bo moja wszystko robi zeby mnie wyrzucic z fotela i sama sie pcha przed kompa, tez chce pisać z Wami hihih:tak:

Dobra a ja ide sprztac,bo mam na calym dywanie rozkruszona kajzerke i nawet kawalek wrzucone do akwarium przez moje dziecko,pelno kredek i wogole bajzel na kolkach,
witaj w klubie...

Leika gratuluje moderatora :) Jakiego dzialu jestes ?
no gratki...leiczka juz moderator,,a iwonka ty tez masz byc,,???

Cześć dziewczyny!
widze że nie tylko ja sprzątam w tym momencie, ale dzisiaj nawet mi to poszło, jeszcze poodkurzać i koniec. A wiecie co mam dzis plan!!!! moja Nadusia ma juz dość siedzenia w domu więc zabieramy ją dziś do Fantazji to jest takie miejsce dla dzieci gdzie moga sie wychasać w piłeczkach. Jeszcze nigdy tam nie bylismy bo wydawało mi sie że niunia jeszcze jest zamała, ale teraz co wyprawia czasami w domu w łózku :-D mysle że sobie da rade!!! Napiszcie jakie rozrywki fundujecie swoim pociechom??
no masz fajnie,u mnie brak takich rozrywek...

A jeśli chodzi o te paseczki to pomysle nad tym, ale nie teraz bo moja wszystko robi zeby mnie wyrzucic z fotela i sama sie pcha przed kompa, tez chce pisać z Wami hihih:tak:
hehe,niech nam pisze...

Ja już po zakupach teraz robię obiad. Jeszcze tylko posprzątać i gotowe. Byłam na dworze 2 godz z dziećmi - mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi:baffled:. Ubrałam ich bardzo ciepło.

Wow ale dzis superowo chodzi nasza klasa!!!!!!!!wreszcie:)
Mnie też:-)
Ja lece do mamy. Milego dnia Wam wszystkim zycze.:-)
Wzajemnie:tak:
Mam sierpniowych 2006 :-)

Dzięki ;-)

Leika gratuluje serdecznie:tak:

No ja nie wiem czy bede moderatorem,nie ja decyduje....
Jeszcze pranko trzeba rozwiesic i podloge umyc.Ach na raty robie bo ciagle mi ktos przeszkadza...

reklama
hej hej

ja juz mam posprzatane, spotkanko biznesowe zalatwione, dziecki spi, obiad gotowy......to chyba wszytsko co mialz zrobic dzisiaj..:confused: wiec teraz bede leniuchowac:zawstydzona/y::-D:-D:-D:zawstydzona/y::-D kocham to...:-D:zawstydzona/y:;-)

Do góry