iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Leika gratuluje moderatora
Jakiego dzialu jestes ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leika gratuluje moderatoraJakiego dzialu jestes ?
witaj w klubie...Dobra a ja ide sprztac,bo mam na calym dywanie rozkruszona kajzerke i nawet kawalek wrzucone do akwarium przez moje dziecko,pelno kredek i wogole bajzel na kolkach,
no gratki...leiczka juz moderator,,a iwonka ty tez masz byc,,???Leika gratuluje moderatoraJakiego dzialu jestes ?
no masz fajnie,u mnie brak takich rozrywek...Cześć dziewczyny!
widze że nie tylko ja sprzątam w tym momencie, ale dzisiaj nawet mi to poszło, jeszcze poodkurzać i koniec. A wiecie co mam dzis plan!!!! moja Nadusia ma juz dość siedzenia w domu więc zabieramy ją dziś do Fantazji to jest takie miejsce dla dzieci gdzie moga sie wychasać w piłeczkach. Jeszcze nigdy tam nie bylismy bo wydawało mi sie że niunia jeszcze jest zamała, ale teraz co wyprawia czasami w domu w łózkumysle że sobie da rade!!! Napiszcie jakie rozrywki fundujecie swoim pociechom??
hehe,niech nam pisze...A jeśli chodzi o te paseczki to pomysle nad tym, ale nie teraz bo moja wszystko robi zeby mnie wyrzucic z fotela i sama sie pcha przed kompa, tez chce pisać z Wami hihih![]()
Mnie też:-)Wow ale dzis superowo chodzi nasza klasa!!!!!!!!wreszcie![]()
WzajemnieJa lece do mamy. Milego dnia Wam wszystkim zycze.:-)
Mam sierpniowych 2006 :-)
Dzięki ;-)