reklama
E
Ewcia81
Gość
nom widze,ze nasze nowe mamusie wziely sie dp pracy nad podpisami,,super,,jeszcze foty i bedzie good....no widzicie jaki z was zdolniachyyy
:-):-)

E
Ewcia81
Gość
aaa chcialam wam napisac,ze moj synio wlasnie usnal,,,hmm,,nie wiem czy to drzemka czy juz na noc zasnal..oby na nockee,,ide go zaniesccc
E
Ewcia81
Gość
no a wy gdzie buszujecie...hmm czyli ja ewcia sama do sibie-no tak moj standard
to zrobie klasóweckze n akompiku,hehe z nudow,,,na pon musze miec dla dzieci,,bo pisza ostatnia w tym semestrze,,,
to zrobie klasóweckze n akompiku,hehe z nudow,,,na pon musze miec dla dzieci,,bo pisza ostatnia w tym semestrze,,,
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia znow sama z soba....... 
Moja wstala o 19:00 bo usnela mi na dywanie o 18:00, zrobilam zdjecie ale nie wiem kiedy pokaze....
Moja wstala o 19:00 bo usnela mi na dywanie o 18:00, zrobilam zdjecie ale nie wiem kiedy pokaze....
E
Ewcia81
Gość
Iwonka no to chyba juz standard u mnie,ze sama ze soba pisze,,,Ewcia znow sama z soba.......
Moja wstala o 19:00 bo usnela mi na dywanie o 18:00, zrobilam zdjecie ale nie wiem kiedy pokaze....![]()
No to bedziemy czekali na foty,,,chyba Vanesska lubi spac na podlodze co,tzn usypiac,,moj maly kiedys mial taka manie,nigdzie indziej nie usnal tylko na dywanie,heee
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam ponownie u nas wszystko ok teraz ide ogladac kevina samego w NY papa moze potem wpadne
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Tak dzis padla na dywanie....juz nie spi ciekawe o ktorej pojdzie spac.Na szczescie to sie zdaza bardzo zadko

A tu jak siada na komputerze czesto i mi przeszkadza

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
katrinm5
Fan(ka)
Witam ponownie wieczorkiem:-)
Grzesiulo zasnął....ale ciekawe jak długo pośpi..znając życie 30 minut i koniec:-(Teraz mam chwilkę:-)
Grzesiulo zasnął....ale ciekawe jak długo pośpi..znając życie 30 minut i koniec:-(Teraz mam chwilkę:-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
ja tez to ogladam po raz setny i na necie buszuje,heeeWitam ponownie u nas wszystko ok teraz ide ogladac kevina samego w NY papa moze potem wpadne
Podziel się: