reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczor.
Juz wrocilismy od mojej mamy. Grzes uspiony, a Maciek sie drze w lazience, bo nie chce chyba jeszcze wychodzic z wanny. Dobrze, ze moj M juz wrocil, to to juz nie moj problem.;-):-p Mam tylko nadzieje, ze nie obudzi mi Grzesia.:confused:

Sliczny brzusio.:tak:
Vanesska super zasnela, no i niezle ma "krzeselko".:-p

Matko Kuba śpi i śpi:szok:. Ciekawa jestem co w nocy będzie........ a mnie się strasznie nudzi:cool:
Tak to chyba juz z nami jest: jak dzieci spia, to my narzekamy, ze sie nudzimy, a jak nie spia, to narzekamy, ze lobuzuja i ze nie mamy chwili dla siebie.:dry::-D

Leika gratuluje.:-)

witam nowa mamusie.

Leika gratuluje moderatora.
Iwonka śliczny brzuszek, super fota na dywanie, Vanesska na komputerze ekstra.Ja oglądam Apollo 13.
Witam nową mamusie i gratuluje suwaczków.
Ja dostałam dziś urządzenie wielofunkcyjne.Drukowaliśmy fotki i zeskanowałam ślubną.Jedna się pochwale.
Głowa mnie dziś tak bolała,że aż mi było niedobrze i boląły mnie oczy.Podobno wieje halny a wtedy mnie głowa tak boli.Mały nadal szaleje i ja już ma dość...
0067561630.jpg
To my 4,5 roku temu:)

Bodzia super fota,,fajnie tak poowspominac,,,

a ja juz chyba lece kąpku i do wyreczka,,i tak nikogo nie am,a sama do siebie to raczej nie bed episałam,,narazie
do juterka...

reklama
Ja sobie drineczka zapodałam, a co, trzeba kozystać, póki mam krótką przerwę między karmieniem jednego ssaka a kolejną ciążą ;-):cool2:

Do góry