reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry :-)
Doczytałam to co wczoraj napisałyście ale już zapomniałam co tam było :zawstydzona/y:
Sikoreczka, dużo zdrówka dla Adrianka :tak:
iwona, no to faktycznie pech z tymi rybkami :-(
Ewcia, świetnego masz strażaka w domu ;-)
Iwonka,gratuluję dziewuszki :-):tak:.Biedny ten Twó chłop będzie :-p
Co do wprzedaży...My Oliwce kupiliśmy ostatnio śliczną białą kurteczkę zimową (specjalnie na dzisiejszą uroczystość) za 34 zł w Reseved, kiecka też była naobniże i kosztowała 35 zł.Były też fajne butki wiosenne, za 29,50 zł ale Oliwce tak szybko stopa rośnie że nie wiem jaki rozmiar będzie mieć na wiosnę.
W 5-10-15 też lubię kupować, tylko że ja mogłabym pół sklepu wykupić,więc mój kochany woli tam ze mną nie wchodzić z obawy przed uszczupleniem portfela :-D
Muszę powoli uciekać sprzed kompa.To już 10, coraz mniej czasu, a ja mam coaz większy stres :baffled:.A muszę jeszcze Jacka obciąć, później on się pójdzie kąpać, później ja idę się kąpać, później do fryzjera, a później ubieranie się :sorry2:.Mam nadzieję, że się nie spóźnimy na własny ślub :-D
Bodzinka, bardzo dziękuję za życzenia

witam

ja dzis juz torszke pieniazkow zarobilam i teraz bawie sie z moim lobuzem.....

Iwonka gratuluje drugiej corci

Biedna Natalka :hmm: dzieci to tak strasznie przezywaja...

nie moge nic wiecej napsiac bo mnie Igorek ciganie od zabawy ;-) wiec lece do pozniej

INNA z okazji ślubu:
Szczęśliwa Młoda Paro - życzymy Wam w uroczystym dniu ślubu miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia pięknych marzeń i wspólnych planów.

Dzień dobry dziewczyny:-)U mnie dziś w nocy była akcja bo mojej teściowej wszystko z balkonu powywiewało:tak: a że my mieszkamy na dole to nam po oknach w sypialni waliło:wściekła/y:.Dziewczyny odrazu mi lepiej jak wiem że nie tylko ja po szmateksach łaże:-D.
Biedne te rybki, mi jak zdechły to dopiero wyłam:no:
Inna wszystkiego naj naj na nowej drodze życia dlllllla ciebie,męża i oliwci.
Ania brawa dla twojego synia:-)gt yn

reklama
INNA z okazji ślubu:
Szczęśliwa Młoda Paro - życzymy Wam w uroczystym dniu ślubu miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia pięknych marzeń i wspólnych planów.
Dolaczam sie do zyczen kochani! Oby milosc miedzy wami byla na zawsze:-)
roza%20z%20obraczkami.gif

Do góry