reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna:
Ty i Ja pośród tysięcy
mocno trzymamy sie za ręce.
Niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały... Miły..., Miła...
Odtąd już razem zawsze i wszedzie.
Tak miało być i niech tak będzie.

reklama
Dzień dobry! Adrianek od rana tak mocno kaszle że aż mi go szkoda. Za chwilkę wyskoczymy do sklepiku po jedzonko na bal i po obiadku będziemy się bawic. U nas za oknem też super słoneczko świeci aż mi szkoda że nie mogę na dłuższy spacerek wyjśc:-( No ale co zrobic. Dobra mykam się ubrac bo jeszcze w piżamie siedze:zawstydzona/y:Też mnie kaszel męczy :dry:

Czolem dziewczyny
Iwona - gratuluje corci. Moj Dawidek mial byc droga coreczka ;-).
Jak oddawalam ubranka po jasmince to lezka mi sie w oku krecila. Oj te sliczne sukienusie i rozowe bodziaczki, ech. A teraz mam w szafie w przewadze kolor niebieski.:-).

Bylam dzisiaj rano u logopedy z Jasminka i dostala w prezencie (nie wiem za co) mazaki z pieczatkami. Teraz siedzi i ma zajecie :tak:, a Dawidek pelza po podlodze, jaki on sie zrobil szybki:-)

Pozdrawiam

Gosiaczek1973 - jezeli pytalas o te pazurki dla 16-stek, mysle ze pieniadze dali im na to rodzice. Jak chodze do sklepu to mijam w sklepie dzieciaki z gimnazjum i wiesz one czasami maja mocniejszy makijaz do szkoly niz ja na jakies przyjecie u znajomych. Myszle ze takie pazurki to ma zrobione co druga dziewczyna w wieku szesnastu lat. Czasy sie zmienily...
pozdrawiam

A odnosnie gratulacji ze bedzie coreczka to mialam na mysli Iwonke ,

milego dnia

Witam melduje,ze wszystko gra.W niedziele wracamy do domku to wroce do was.
Ogromne gratki dla wszystkich ktorzy zasluguja i wszystkiego naj naj dla wszystkich ktorym sie to nalezy.Ja tak w skrocie ale czas mnie goni i musze uciekac zaraz znowu.Mam nadzieje,ze wszystkie z was beda wiedzialy co komu:-D
Narazie uciekam papatki.Oczywiscie was podczytuje i potem juz nie ma czasu na pisanie:-(ale do poniedzialku..................

No ja tego nie rozumiem..Im na dworze cieplej tym mnie zimniej...Uchhh,Ide pić herbatke z prądem;-)No i biecałam M ,że poustawiam kanały w nowym tv na właściwych miejscach...

Inna:
Ty i Ja pośród tysięcy
mocno trzymamy sie za ręce.
Niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały... Miły..., Miła...
Odtąd już razem zawsze i wszedzie.
Tak miało być i niech tak będzie.

Inna dołanczam sie do zyczen,duzo duzo milosci i zrozumienia na nwoej drodze zycia :happy2:

Zgadazam sie z jasmina 111 teraz szesnastolatki to czasem wygladaja jak 20 latki albo jeszcze starzej...makijarz, ubrania, fryzury...paznokcie.... lubia si epostarzac ;-) ale takie czasy nastaly i chyba trzeba to zaakcepotowac.

Dzien dobry,,
ja oficjalnie ogłaszam,ze mam WOLNE FERIE JUZ MAM<< DWA TYG LABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jestem.Potwierdzona dziewczynka.Ma dlugie nogi owiedzial,a to po mamie bo ja mam 176cm a w tym 3/4 to moje nogi...:)
No i odrazu po lekarzu skoczylam na zakupy dla malenstwa.W 5-10-15 sa msuper promocje.Wiec pedzcie tam bo nawet o 70% mozna kup[ic ubrania dla dzieci.I wszystko jest przecenione.
no świetnie gratulacje Iownko,,cyzi garderoby dla dziecka nie musisz wymieniac,,super,,,a imie masz wybrane??

Ewcia ekstra strażak z Mateusza:-)Ładny chłopiec:-)Wygląda na zadowolonego:-)
dziekii

Ewcia Mateuszek super wygląda :tak:ale on jest podobny do Ciebie :tak:
.
och dzieki,,nkt mi nie mowie,z eod mnie,,,kiedys był czysty tata,a teraz to sie zmienia,,ale jakos do nikogo nie jest podobny,hmmm

reklama
Dziewczyny DZIĘKI ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ZA PAMIĘĆ :-)
Ja już pędzę się ubierać, żeby później nie latać jak kot z pęcherzem ;-)

Co do paznokci - to czasem już 12, 13-sto latki mają tipsy, mnie już nic nie dziwi :no:.I szczerze mówiąc - nie podoba mi się to :no:

Do góry