reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
UFFFF juz sie troche uspokoilam...dawno juz mi nie bylo tak zle :-(

Dzialo sie cos ciekawego przez weekend??? nie mam nawet kiedy przeczytac zaleglych stronek wiec pytam....

Co tam u Pirrllotta, z tego co pamietam to mial miec wizyte, mamy dzieciaków....i jak tam byla?:confused: pisał cos?

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisja jest naprawde zly dzien....:wściekła/y::wściekła/y: wlasnie zadzwonila do mnie baba u ktorej bylam dzisiaj rano z czystym praniem, ze w zlym miejscu jej paczki polozylam:baffled:.......a sama pokazalam mi gdzie mam to dac:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie dosc ze sie czlowiek udzwiga, naszarpie z tym dziadostwem polozy jej gdzie sobie pierdnie (za przeproszeniem) to jest jescze zle:no::wściekła/y: co za ludzie!!!:wściekła/y: Alez jestem wsciekla:wściekła/y:

Wygadalam sie i juz mi troche lepiej, ale nadal mnie skreca.........:no:

No matko kochana znowu zadzwonila ta baba i ma jeszcze jakies reklamacje do pralni:szok::no: i musze tam spowrotem jechac dzisiaj popoludniu :dry: Ciekwae co uslysze....odnosnie miejsca gdzie mialam polozyc pranie....:wściekła/y::wściekła/y:

Sory za tego posta...

Od rana mam nerwy, rano logopeda odwolala dzisiejsze zajecia z Jasmina. Poprosilam mame zeby przyszla do mnie rano popilnowac Dawida. Wykorzystalam obecnosc mojej mamy i pojechalam wyrobic karty ubezpieczeniowe dla dzieci i dla mnie na wyjazd :)-Dmoze w koncu wyjedziemy w lutym). Bedac w NFZ ustawilam sie w kolejke i wyrobilam kartki do ksiazeczek RUMowskich. Sama sobie jestem winna tych nerwow bo zlamalam moja swieta zasade "nie zalatwiaj nic w poniedzialki"
Moze faktycznie dzisiaj jest taki dzien...

Mój Grześ też juz ma dość ciągłego przytulania....
Karollo chyba też...
Mówicie,że najbardziej depresyjny???No to by się zgadzało, czuje się bowiem tak zle ja w najgorszym okresie mojej depresji.Miałam jechac do teścioej z kartakami ale nie wiem..Może tylko zadzwonie, złoże życzenia a pojedziemy pry okazji??? Słabo mi, w głowie się kręci a mam do niej kawałek autobusem...

Dziewczyny! glowy do gory juz coraz blizej wiosna :-):-)

Ja pomalu bede szykowala sie do lekarza, obiadu dzisiaj nie zrobilam - Jasminka jest cala szczesliwa.

Bodzia,a Ty w ciąży nie jesteś;-):-D?
Nic mi o tym nie wiadomo....;-);-)Zresztą w ciąży nie miałam takich objawów:-):-)To przemęczenie wiosenne, nie dospanie, brak śniadania:dry::dry:No i nie jade...Zadzwonimy.Do mojej mamy też nie jade to będzie sprawiedliwie.Czemu oni nie mogą mieszkac nieco bliżej...Ach...

Właśnie zjadłam nadziewane pieczone jabłuszka szt.2,na obiad ugotowałam kluchy albo z serem albo z sosem carbonara.Julek śpi,Olek ogląda bajki.Byłam w pośredniaku ale mają tylko pracę przy pakowaniu płatków i chrupek w OBST.Cmokcze mnie taka robota:wściekła/y:.

reklama
U nas prawie wiosna!!!!!!!Jest pieknie i slonecznie achhhhhhhhhh normalnie super:yes:
dzis do poludnia latalam z kolegom zalatwiac mu neta i jeszcze mi przyszlo go uczyc bo nigdy kompa nie mial a teraz sobie kupil wypasionego laptopa i wszystko po niemiecku:-\ale co tam dam rade.Najwyzej bede miala dyzur telefoniczny:-D
Przesylam promyczki sloneczka do wszystkich...........................

A to dla Majuni
[*]
[*]
[*]

Do góry