reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja sobie żartuję ;-):tak::-D Dzieci moje kochane ;-):tak::-D Bo pomimo tego, że swoje lata mam, to w głowie ciągle szaleństwa...... jakbym miała 20 lat. Zupełnie nie czuję się na tyle lat ile mam :no:

Bodzinka, całkiem fajny brzusio.Ja to gapa jestem i wyobraźcie sobie, że nie mam ani jednego zdjęcia z czasu ciąży :-(.Szkoda, bo to bardzo fajne pamiatka :-(.
No, ale jak np. poszłam na któreś tam usg i zapytałam lekarza, czy mógłby mi wydrukować zdjęcie z usg, to powiedział, że nie bo najpiekniejsze zdjęcia są jak już się dziecko urodzi :dry:.Także po raz pierwszy Oliwka została sfotografowana kilka godzin po porodzie.
W ogóle jak sobie myślę, jak rodziłam i byłam całkiem zupełnie sama...A Jacek w tym czasie odbierał mojego brata z lotniska we Wrocławiu...I jak po 21 wpadli na oddział, cud że nikt ich nie przegonił.Bo do mnie jak do mnie, ale oni poszli na oddział noworodków porobić zdjęcia Oliwce ;-).I pamiętam moje wyrzuty do Jacka, że każda kobieta tam, na porodówce miała kogoś koło siebie, tylko ja jedna nie :-(.Ja to nawet miałam pretensje do Jacka za strasznie ciężki poród, trochę czasu minęło, zanim się opanowałam, bo to żadna jego wina przecież...
Ale mnie na wspomnienia wzieło :zawstydzona/y:

Anaconda ja tak patrze na Twój podpis i widze,że Ciebie nie było jak Majeczka 2 latka konczyła więc spóznione ale szczere życzonka ślemy
W każdej chwili, zawsze, wszędzie,
niech Ci w życiu dobrze będzie.
Niech Cię dobry los obdarzy
wszystkim o czym serce marzy !!

Dużo zdrowia i słodyczy
nieznajomy Tobie życzy!

baer003.gif

inna ja rodziłam z mężem i będę szczera, chybabym umarła ze strachu jakby go ze mną nie było :-(szkoda, że nie był z Tobą (z Wami) bo ja do końca życia nie zapomnę miny mojego męża jak Jędrek się urodził :tak: takie szczęście, duma..... bezcenne :tak::-)

Bodzinka brzunio super.

A co do wspominek...Paweł był przy mnie:tak:Do szpitala pojechaliśmy jak miałąm skurcze co 3 min, bo do końca nie wierzyłam,że to już a poza tym się bałam,że będe tam tak leżec i czekać...Mój małż ma trudny harakter ale podczas porodu był cudowny.Bez niego sobie tego nie wyobrażam.Ból był potworny a do tego przy partych okazało się,że małemu tętno spada i posżłam pod nóż.Długo czułam się z tego powodu fatalnie..Że jednak nie urodziłam naturalnie choć z drugiej strony dziękowałam Bogu,że Małemu nic nie jest.Ale Paweł był cudowny..On pierwszy zobaczył i usłyszał Karolka...

reklama
Bodzinka dziękujemy za życzonka, tak się złożyło że Maja świętowała swoje drugie urodzinki u mojej mamy a tam niestety internetu ani kompa niet:-):-):-)

Do góry