reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia, super fotki :tak:.My do Tatralandii się już od zeszłych wakacji wybieramy i się wybrac nie możemy, ale może w tym roku się uda pojechac :tak:.Za to bylismy pod Berlinem w Tropical Islands, całkiem fajnie było.Polecam, jak ktoś ma możliwość pojechać, nawet zimą, bo jest wszystko zakryte, a w śrdoku stała temperatura :tak:.
A podobno latem w Tatralandii jest świetnie, tylko strasznie tłoczno :sorry2:, a ja tego nie lubię.
A moje dziecko właśnie się bawi autkami :dry:

Ewcia, super fotki :tak:.My do Tatralandii się już od zeszłych wakacji wybieramy i się wybrac nie możemy, ale może w tym roku się uda pojechac :tak:.Za to bylismy pod Berlinem w Tropical Islands, całkiem fajnie było.Polecam, jak ktoś ma możliwość pojechać, nawet zimą, bo jest wszystko zakryte, a w śrdoku stała temperatura :tak:.
A podobno latem w Tatralandii jest świetnie, tylko strasznie tłoczno :sorry2:, a ja tego nie lubię.
A moje dziecko właśnie się bawi autkami :dry:
Ja wlasnie chce tam pod Berlin jechac,,mam rzut beretem,,tzn w sumie blisko,,kolo maxymalnie 250km,,czy jakos tak....maz mi to kiedys zaproponowal,,ale jakos jeszcze nie bylismy jeszcze..
a latem w Tatralandii to na pewno tłok jest nieziemksi,,no i bajkowo,,,

Rety :szok::szok::szok::szok: ale mało śniegu :szok::szok::szok: ale foteczki cudne. Ja też chcę w góry :tak::tak::tak::tak:
no my tez nad tym sniegiem ubolewamy..
przed wyjazdem bylo sporo,,my bylismy prawie nic,,no i teraz jest tez tona,,,a my nic ze sniegu nie skorzystalismy..

dobra ide robic niama....a synek baje na kompie pooglada,,

nraziee

reklama
Ewcia, super foteczki :tak:. Ale śniegu faktycznie malutko :sorry2:
A co do Tropikalnej Wyspy, to my trochę daliśmy ciała, bo byliśmy tam tylko jeden dzień, później żalowaliśmy, że tam nie nocowaliśmy, bo mozna po prostu wziąć śpiworek i spać na wyspie, nie trzeba bulić za hotel.No, ale może jak Oliwka będzie troszkę starsza to pojdziemy tam na dłużej :tak:

Do góry